INSTAWEEK 2019 / #48

1. Började veckan med total slay och en kort fotosession med min jullis gullis efter lunch. Spontanitet at its best. 2. Kickade igång fancy tuesday med en kopp te i en av mina favoritkoppar från Missguided. 
3. On wednesdays we wear pink. Jk, en härlig throwback från helgen fick de bli. Jag må klä upp mig till vardags ibland men denna klänning är nog lite väl för vardagen, även för mig. Creds till hubster som kapade detta foto förra helgen. 4. Min gullis jullis och jag.
5. Jag och mitt te hela helgen. Såg väl kanske inte såhär chic ut i helgen men men.. 6. Vem såg glimten av sol i helgen? Första solskenet vi fått på flera veckor och jag fick inte ens njuta av de. Underbart. Fick njuta av vår mysiga inredning här hemma dock. 

En vecka som började ganska bra med jobb, event, chic outfits och träning men som slutade med förkylning och halsfluss. Fy, vilken tvärvändning. Har verkligen inte mått såhär dåligt på flera år, allt på en gång. Fy. Börjar dock känna mig liiiite bättre idag och det kan bli bättre under natten tänker jag men samtidigt känner jag ju hur tung kroppen är just nu. Ska man vila ännu en dag? Eller samla ihop krafterna och ta sig till jobbet imorgon? Så svårt. Men tvekar jag så känns de väl ändå inte som att jag är helt frisk än. Oh well, får röra mig mot sängen och vela vidare. Ny fräsch vecka imorgon och jag hoppas verkligen att de är exakt så jag vaknar imorgon. Fräsch. 

Hoppas ni har en underbar söndag allihopa! ♥

Category: INSTAWEEK