INSTAWEEK 2019 / #50

1. Kickade igång veckan med lite sporty chic stylez. Känner mig alltid så fräsch när jag bär vitt, love it. 2. Nytvättat hår och gosig jacka, en ganska bra start på dagen. Märks det att jag kände mig fly? 3. Ojojo, sassy nivån på detta skal alltså. Trodde jag hade tröttnat lite på ormmönstrat men bam, tydligen inte. Älskar de rosa tonerna. Om ni vill unna er lite sass så ger koden ID20-NC920 hela 20% rabatt hos Ideal of Sweden (adlink) och det har precis kommit ut en ny kollektion. Mer om de sen! 4. När man får feeling och knäpper en selfie i bra ljus, inte mer komplicerat än så. 

 5. Så enkel outfit egentligen men ändå some' some' - älskar jackan! 6. Vi ändrade lite grejer här hemma i badrummet och är så nöjd med resultatet, ni hittar before and after här. 7. Sovmorgon följt av söndagsbrunch av hubster, hur mys? 8. Hittade en sassy selfie som jag diggade. Eller ja, hubster diggade mer pga motivet såklart. Så himla julig bild att lägga upp tredje advent sådär. 


HEJ GUYS! Wow, har verkligen haft bästa helgen på länge. Vi har hunnit sköta så mycket hemgrejer att vi ba kollar runt och det känns så skönt för det är städat och fint. Idag hann vi även med tvätt och mealprep mellan all Netflix chill. Redo för ny vecka och ta tag, who's with me? 

Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥Category: INSTAWEEK