FEBRUARY AND MARCH OF 2019


Testade att klättra för första gången eftersom jag var så inspirerad av Ultimate beastmaster som jag och hubster hade fastnat för då och alla de duktigaste höll på med just klättring och parkour. Två sporter jag tycker är så sjukt imponerande! 


Vi gjorde en dunderbeställning hos Matsmart. Älskar att det finns. Man kan verkligen fynda grejer man skulle ha köpt för ordinariepris på Ica, hemköp osv. Saker som annars skulle ha slängts. Mindre svinn, tack. 


En outfit jag diggade mucho. Sets alltså.  
 
Var på middag med mina finaste musketörer; Michelle och Lindy på MGL. 

Redo att hugga in i fried spicy tuna, min favorit där. 


Träningen rullade på prima, men klart det gör det när man har en sån här sassy outfit. 


På alla hjärtans dag fick jag denna underbara låda av mannen. Så söt! Mer om innehållet här


Alltså jag blir så glad när jag ser dessa bilder, var det såhär trevligt vårväder redan i februari? Can't wait!! 


Fann tillbaka till denna frilla - nyduschat hår, mindre flätor och sov i dem. Voilá! 


En mysig kväll med syster, shopping och middag. 

Avslutade månaden med att klicka hem dessa leggings från min kompis nya märke CandyWear. Så härliga prints och så mjukt tyg. Man får dra upp de lite då och då under träningen men de är så mjuka så brukar oftast ha de hemma och sen när jag måste tvätta dem så kör jag bara ett pass och svettas lite i dem först. Bara jag som tänker så? Ska ändå tvätta så kan lika gärna löka lite i dem? Haha, känns effektivt. 
 
HEJ MARS! Kickade igång veckan med att bli introducerad till bästa setting sprayen av Mithila. Denna mina vänner, är guld. Helt hooked. 


Mars bjöd på kyla och sol - mitt absoluta favoritväder! 


Jag bjöd på sassy outfits. Denna måste gå på igen. Love everything about it.  


Träningen rullade på och jag testade nya gym och pass. Alltid kul med omväxling. 


Blev med ny highlighter, oh darling tror jag denna heter från MAC - helt jäkla perfekt.  


Oj ja, denna outfit måste gå på snart igen. Kommer ihåg att jag kände mig riktigt posh denna dag.  


Ville bli snällare mot min rygg så blev med ryggsäck. En sassy sådan. Från Zara. Men den har inte använts lika mycket som jag hade hoppats. Jag kanske inte är en ryggsäckperson, helt enkelt. Ska göra ett nytt försök i vår.  


Våffeldagen och vi blev med hjärt-våffel-järn. Måste säga att den har använts mer än vår belgiska. Älskar belgiska våfflor men de tar lite längre tid (inte mycket mer dock) så enkla hjärt-fras-våfflor blev helt enkelt mer convenient. 
Härliga vårlooks och vårsol. Ja, är inte våren helt fantastisk? SÅ himla levande årstid.  


Nocco släppte en sommarfavorit och jag blev bortskämd med ett helt flak av bästa sponsorn Proteinbolaget. Hur härlig var inte burken? 


Ja, denna outfit gick ju på x antal gånger. Så bekväm och fin. Sen hade vi teambuilding på jobbet och jag gick som biker chick. Gissa om mannen approved. 
 
Det var februari och mars det. Verkar som att det var en hel del kneg, både jobb och gym, vårsol och härliga outfits. En härlig period. Jag kommer ihåg att vi satte oss ute så fort det blev sol och ett par plusgrader, även om det egentligen var kyligt. Det är något med våren och folks optimistiska sida som väcks, håller ni inte med?
 
Hoppas ni har en dunderkväll med massa gott och mys - god jul! ♥
 
Category: YEAR REVIEWS