BEAUTY SHOPPING

 ... is my favourite kind of shopping nowadays. 
- Inlägget innehåller adlinks -
 
Ett skepp kommer lastat med skönhetsgoodies.
 
Lite smått och gott egentligen. Nagellacksremover, schampoo och balsam, hudolja, hårspray... 
 
Denna har jag varit taggad för att testa efter att jag har hört och läst så bra om den. När Pixi först släpptes och jag inte visste något om det trodde jag det var något flummärke, typ för barn eller ungdomar bara. Det såg liksom lite billigt ut. Sen började jag höra mer och mer bra om märket och blev alltför nyfiken för att inte testa. Billigt var det ju verkligen inte. Men just Glow tonic var produkten jag hörde mest om och jag har varit ute efter en bra tonic ett tag så passade på att testa och unna mig i samma veva. Glow låter ju heller inte fy skam. And it wasn't. Har använt den i ca 2 veckor nu och huden känns riktigt glowing efter applicering, nästan så att jag lyser. Har ni testat Pixi? Did you like it? Rekommenderar ni något mer från Pixi?
 
Hade använt Beauty blender ett tag, sen switchade jag över till Real technique's svamp som faktiskt inte var lika bra så nu var det dags att switcha tillbaka. Man skulle kunna tro att de är någorlunda same same men måste säga att Beauty blenders variant är mjukare, av bättre kvalité och jobbar bättre med material (foundation/concealer) än RT's. Sen gick RT's variant sönder när jag skulle rengöra dem varje helg, det blev som små hack när jag squeezade under rengöringen medan jag inte alls haft det problemet vid rengöring av BB. En smaksak egentligen mellan dessa, men jag föredrar nog Beauty blender. Om ni använder make up sponge i er make up routine - vilken sponge föredrar ni? Har ni andra tips?
 
 Denna shower gel måste jag bara tipsa om, speciellt till alla desis där ute. Juicy Mango doftar verkligen som mango, SÅ gott. Kapade de för 9 kr vid "kassan" och är så nöjd. Storleken är ganska najs för att kunna ta med sig ut, t ex till simhallen, resor osv. De finns såklart i större förpackningar men det är alltid najs att kunna testa först och sen köpa en större förpackning om man gillar produkten. PS, Origjnal Source har även massa andra härliga dofter som Rhubarb & Raspberry och Coconut & Shea butter samt foaming shower gel i fräscha dofter som Lime och Pineapple. 
 
HEJ ALLIHOPA! Boxing day idag. Vilka ska ut i kaoset och kapa? Idag har vi ju också lyx-alternativet att kapa direkt i myssoffan i pyamas. Det kommer nog jag göra. Efter att ha jobbat i butik och sett den "andra sidan" av dessa kaos-dagar så är jag så trött på att gå runt i butiker nowadays. Så mycket roligare att sitta och scrolla på nätet istället. Speciellt på Lyko, i år har jag nog unnat mig mer hudvård än kläder tror jag. Love it. Just idag har de upp till 50% på massa hud- och hårvård och massa andra beauty goodies; t ex mina favorit-ansiktsmasker från Peter Thomas Roth, en av mina absoluta favoritparfymer från D&G och kap från lyxmärken som YSL och Lancome. Woop woop! Har ni planer på att kapa något speciellt idag?
 
Hoppas ni har en underbar torsdag allihopa! ♥
Category: BEAUTY & CARE
beauty blender - bio-oil - depend - glow tonic - juicy mango - lyko - make up - original source - pixi beauty - skin care - system 4