INSTAWEEK 2019 / #30 & #31

1. Njöt av en härlig kväll på balkongen efter all packning var finito. Skönt! Älskar vår balkong. 2. Hej Mallorca och ocean view i en vecka. Det kändes magiskt! 3. Dock väldigt varmt så denna handfläkt, aka bästis, hängde med mig överallt. Den är typ 20 år gammal, haha! Kommer ihåg att vi fick den på ett bröllop när jag var typ 8? 4. Härliga playa dagar. Vad tror ni leopard lady hade på sig då? Såklart. 
5. Njöt av golden hour och mysiga middagar. Date night every night. Inte världens färggladaste outfit but sassy it was. 6. Redo för ännu en chill dag, denna gång med colour pop. Är inte orange en så härlig färg? Love it. Älskade denna look, speciellt kombon av baddräkten och scarfen. 7. Date night numero dos. En av de så underbara tjejerna som jobbade på hotellet tog denna på oss, så glad för jag frågade då vi sällan har bilder tillsammans på resor. Oftast på varandra bara. Men när det är golden hour och man har denna utsikt måste man passa på att fråga. 8. Ännu en chill dag, denna gång lite old school look. Älskar polka dots! 
9. En sassy måndagsmorgon och det slayades på vägen till frukostbuffén. Helvete, jag älskade denna kaftan (från NA-KD) mer efter att ha burit den, man känner sig så sassy, lyxig och glammig. Ska visa lite närmare bilder på kaftanen senare. 10. Det var egentligen två bilder här men visste inte riktigt hur jag skulle göra collaget så det fick bli denna bara. "Before and after breakie" var le caption i alla fall. Kan ju säga att bilden efter var betydligt gladare. Nästan lite löjligt glad. 11. Sista kvällen i Mallorca och vi haffade en topnotch spot i hotellbaren för att njuta av en sista solnedgång och goda drinkar. Mys. 12. Under resan åkte vi runt lite till andra städer och i Manacor hittade vi denna söta spot. Love it. 
13. Väl hemma saknade man hotellet, värmen och miljön där borta. Speciellt denna view. Det var så nice att använda alla fina sommarkläder man sällan hinner använda här för det nästan aldrig är så pass varmt. Jaaaaaa, jag vet att vädret var prima här när vi var borta haha fan då! 14. Så.. I guess this is my look nowadays? Haha! Denna gula klänning är så härlig, älskar! Från H&M, köpt förra året men den kan finnas kvar på rea. 15. Igår var en tuff dag för mig och min familj då min farfar lämnade oss. När vi var hos päronen hela dagen igår kunde jag inte låta bli att ta fram alla album och kika efter bilder från när mina farföräldrar besökte Sverige när jag föddes. Hur glad och söt är inte min farmor? Må de båda vila i frid. 16. Snipp snapp slut, då var semestern slut! Ser ni hur glada och relaxed vacay lizzie och rico suave är på denna bild? Så mår man efter höga halter D-vitamin. More of that soon please. 
 
Det fick bli dubbla Instaweeks denna vecka då vi var bortresta förra söndagen. Time flies. Tre veckor semester gick också fort som satan och imorgon är man back to work. Känns lite konstigt men det ska nog gå bra. Känner dock att jag har varvat ned ordeeeeentligt och kommer nog va lite ringrostig imorgon haha! Men men, matlådorna är klara och borstarna tvättade så dags för ansiktsmask och läggdags. 
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥
Category: DAYS IN MY LIFE