SASSY ONES

- Detta inlägg är i samarbete med Femme Luxe -
Nyligen fick jag hem ett par plagg från det brittiska företaget Femme luxe som har massa sassy plagg, speciellt många co-ord set för er som också älskar det. Set är ju bland det bästa jag vet! Men dessa två leggings blev mina, ett par faux leather leggings med detaljer och ett par blanka lackleggings. Lack är ju också bland det bästa jag vet, så sassy och coolt. Perfekt till någon enkel t-shirt och kavaj till exempel. Just dessa två är så himla bekväma! Skinnleggingsen har redan använts ett par gånger, både till vardag och fest. Gick upp i storlek i dessa då storlekar brukar alltid vara lite små, speciellt när det är utlandsbutiker. Men dessa skulle nog ha funkat i min vanliga storlek också. Men de har massa fina och enkla saker till bra priser och ännu en stor fördel är att Klarna är ett betalningsalternativ, bara jag som känner att sidan blir mer legit då? Gotta love Klarna. 
 
Här har ni skinnleggingsen på, de heter Black High waisted PU leggings. De är otroligt sköna, verkligen. Sen diggar jag att de har en midja, och stygn framtill vilket skapar lite struktur. De tog jag alltså i en storlek större men just med dessa tror jag att min vanliga storlek skulle ha funkat också, de är lite lösa men det funkar, det ser ändå bra ut tycker jag och sen är de förbaskat sköna så det är väl lugnt ändå. Var det inte ballt med skinn på skinn? Skulle lätt kunna sätta mig på hubsters hoj och ta ett par balla bilder i denna balla outfit känner jag. Kanske ska fixa en photoshoot med den snart. 
 
Här har ni lackleggingsen på, de heter Black High Shine Vinyl PU trousersDe var lite jobbiga att få på, haha to be honest men när jobbet var klart och de var på så satt de riktigt bra och var riktigt sköna. Men de är jag glad öer att jag tog en storlek större, tror ett par 36:or skulle vara väldigt jobbiga att få på. Men de tror jag passar till en hel del, speciellt t-shirts med tryck och en kavaj. De bryter liksom ned på ett snyggt sätt, tycker jag. Vad tycker ni om lackat? Det är ju en ganska speciell grej, har märkt att det är either you love it or you hate it kinda thing. Ja, ni har nog märkt vilken sida jag står på gällande den frågan. Det enda jag saknar nu är en ball oversize lack-jacka, har ju en vinterjacka i lack men en tunnare i biker modell skulle vara så nice nu i sommar på kvällarna.
 
Hur ball jacka? Love it!  
Sen fick jag även hem en snygg ormskinnsmönstrad jacka, den är ganska tunn så snart kan jag nog börja använda den. Nu när sommar och värme äntligen har sagt hej och verkar vara här för att stanna. Jackor och ytterkläder alltså, det är ju verkligen min allra största svaghet. Det och solbrillor. Jag har redan för många av båda två, definitivt, men ändå så dras ögon till jackor och brillor när jag går runt i butikerna eller nätshoppar. Denna är så himla ball, rekommenderar att man går upp i storlek så sitter den lite oversize och snyggt. 
 
Jag diggade verkligen detaljerna, dragkedjorna och ringen vid fickan, bandet i midjan och att den liknade liksom en biker jacket men i ormskinn och tunnare. Perfekt för sommarkvällar. Just i denna jacka gick jag upp två storlekar, vilket skapade en ball oversize-look men annars skulle jag nog säga att även denna är true to size men när det gäller jackor har jag alltid gått upp i storlek, minst 1 och ibland fler beroende på hur oversize jag vill att plagget ska vara. 
Man kände ju sig lagom sassy i jackan. Jag tror att den kommer att åka på mer nu när det har börjat bli lite varmare. Men i och med att jackan är väldigt mycket så kommer resten av outfiten hållas ganska enkel, till exempel som här ovan så har jag bara svarta jeans och en t-shirt. Något i den stilen lär det väl bli framöver men ser så fram emot att inviga den ute. Här hittar ni jackan, den heter Animal Snake Print Biker Jacket
 
Hej guys! Hoppas ni mår prima. Dagen har varit bra och chill. Vi har hunnit med lite ärenden på stan, mealprep inför kommande veckan och sen blev det lite träning för min del. Benen fick sig en riktig mos-session.Så skönt! Nu är det dags för middag och sen skall sminkborstarna rengöras medan jag myser med ansiktsmask. Älskade söndagstradition. Undra vilken mask det blir ikväll, har ett par att välja mellan och det är alltid lika svårt. Får väl ola mig fram. Vad har ni gjort idag?
 
PS, Instaweek dyker upp strax. Stay tuned. Hoppas ni har en underbar söndag allihopa! ♥
Category: OUTFIT & LOOK
femme luxe