INSTAWEEK 2019 / #16

1. Måndagen började med jobb, sol, glass och undvika GoT-spoilers.. 2. Efter jobb, läkarbesök och glassinköp var det DAGS att kicka igång sista säsongen av Game of Thrones. Excite var bara förnamnet. 3. Fancy tuesday kickade igång i denna Versace-inspirerade skjorta, från Boohoo. Tänkte inte ens på att den hade den viben förräns en kollega frågade någon dag efter var min Versace-skjorta var ifrån och jag fattade nada, har typ inga märkesgrejer haha! 4. On wednesdays we wear pink...cute dresses and eat ice cream. Okej, det har blivit mycket glass de senaste veckorna. Pressbyrån messed up my diet..
5. I torsdags, aka friyay, var man uppe med tuppen och fick en timmes träning gjord följt av dusch och glam up. Sprang fram och tillbaka medan jag fixade mig och kände mig lite glammig med sminket på och handduken. 6. Efter en lång promenad i jakt på uteserveringsplats gav Tania och jag upp och satte oss på Riche. Det blev toast skagen (den dyraste men godaste jag ätit, haha) och lite Cava. 7. Långledighet och häng med hubster i Hornsberg. När jag höll denna outfit framför honom blev han paff haha, sååå mycket vitt?? Men sen diggade han det. Me too, for that matter. Jag och sets, forever. Mer om denna outfit dyker upp senare. 8. Mitt livs kärlek och jag. Längesen vi tog en selfie.
 
HEJ GUYS! Hoppas ni mår prima. Vi är mitt i en storstädning, så himla skönt att äntligen ta tag i det. Älskar att ha det städat och fint, always have. Annars kickade vi igång dagen med brunch och Game of Thrones. Skönt med en ledig måndag! Ska alldeles strax dra iväg och träna. The excitement is real! Speciellt när man har haft två hela vilodagar från gymmet. Har saknat endorfinerna! 
 
Hoppas ni har en fantastisk måndag! ♥
Category: DAYS IN MY LIFE