INSTAWEEK 2019 / #15

1. Kickade igång veckan med en sassy outfit och en positiv inställning. Det är verkligen något magiskt spännande med måndagar. 2. Veckans andra dag körde jag på en look inspirerad av Queen Latifah, back in the days. Det var i alla fall det hubster sa när han såg mig.
3. On wednesdays we wear pink, still goin’ strong appearently. Denna kavaj är verkligen en av mina absoluta favoriter, så perfekt bubblegum-färg. 4. I torsdags körde jag på all-sassy classy office wear. Denna look lär gå på fler gånger, definitivt. Brillorna är också nya favoriter.
5. I fredags körde jag på detta härliga röda set, älskar färgen och såklart set. Det var det många sa på jobbet också "du gillar verkligen set" haha yes, indeed. 6. En riktigt bra helg började med soffmys och netflix-chill. Home sweet home.
 
Hej guys! Har ni haft en bra söndag? Har inte alls varit så produktiv idag, känns det som. Bara degat framför tvn och recap:at Game of thrones inför imorgon. Diggade verkligen Character recap med intervjuerna, så bra! Så kul att se hur skådespelarna egentligen är. Har dock hunnit måla naglarna, tvättat borstarna och lagt ansiktsmask, så det känns skönt. Få se om man lyckas somna nu då, det känns som att hag vaknade nyyyysss...
 
Hoppas ni får en fin söndagskväll! ♥

Category: INSTAWEEK