INSTAWEEK 2019 / #14

1. Kickade igång veckan i hjärt-brillor, perfekt för att fira att det var måndag. Looooove mondays! 2. Tisdag, aka fancy tuesday, blev något tuffare. Denna top från Icona pop kollektionen på Gina tricot är en stor favorit, både för design och comfort. 
3. Ett samarbetsinlägg med Femme Luxe, dessa leggings är verkligen SÅ sköna och snygga. De kommer nog åka på en del nu framöver. 4. I fredags lyxade vi till det med sushi vid kajen. Så härligt! Kände ni värmen i fredags? Det var ju verkligen vååår! 
5. I lördags var de ferre-time i mitt gamla område. Dock skippade vi barnen lokalfesten och drog hem till Rafael och Rebecka för filmmys. Men det var kul att klä upp sig lite ändå, känns som att det var längesen jag gjorde det. 6. Dagens projekt var denna tavelvägg, eller ja postervägg rättare sagt. Har velat göra det ett tag nu och äntligen är vi igång. Fler bilder och mer om det senare. 
 
HEJ GUYS! Hur mår ni? Själv är jag helt slut. Jag och hubster har varit riktigt duktiga och städat ett bra tag nu. Vi har även hämtat paket från Desenio och köpt ramar för denna fest-vägg. Love it. Vårt matbord aka avlastningsbord är nu rätt så städat så imorgon kanske vi kan äta middag på matbordet igen. Wie! Jag har även städat undan alla kläder som låg på alla "the chairs" och tvättat mina sminkborstar, strax är det dags för söndagsmasken.
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥
Category: INSTAWEEK