INSTAWEEK 2018 / #41

1. Kickade igång veckan med en ball outfit. Hur snygg kjol? Loove it! Från Gina tricot. Nästa gång åker den nog på till en svart fluffig tröja och färgade läppar. Hur fint?! 2. På tisdagen gick jag från tuff till sporty. Helvete vad jag diggade denna look. Första gången man testade något vågigt med nya frillan. Diggade det mucho faktiskt! Skönt att köra på det ibland när man kanske inte alltid vill använda värme-maskiner.
 
3. Var hos päronen förra helgen och hittade denna härliga gula stickade tröja. En gammal favorit! Perfekt nu när det börjar bli mörkt där ute. 4. Fredagen kickade igång med ett spännande möte och sen var det ledig långhelg som gällde. Så härligt. Btw, det här är definitivt en av mina favoritkappor.
5. En härligare lördagsmorgon på Yasuragi. Åh, vilken mysig helg med massa spa-ing, chilling och eating. Fler bilder från helgen kommer snart! 4. Denna helg var verkligen dunder. Det kändes så jobbigt när det började bli sent ikväll och man började inse att denna helg snart är slut, buhu..
 
Denna vecka var verkligen fullproppad av både kul, chill och produktivitet. Idag har vi varit SÅ jäkla produktiva. Har rensat i alla lådor här hemma (förutom tv-lådan men det får bli senare, när vi äääntligen snart ska köpa tv-bänk) inkl. garderob. SÅ SKÖNT! Även mealprep hann man med. Sen har man faktiskt chillat emellan. En riktigt nice söndag med andra ord. Men nu måste det sovas lite, en spännande vecka väntar.
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥