SLAY THAT MONDAY, SLAY

Ett av mina favoritskal från Ideal of Sweden, hur härligt med snäckor? Btw, det är ju Cyber monday idag - så SISTA dagen att haffa allt med 50% off. Passa på, guys. Så mycket fint att fynda just nu. Allt från skal, till plånböcker och annat kul. I know I did.
 
HEJ GUYS! Lizzie the monday slayer här. Har haft en bra måndag faktiskt! Efter en lång jobbdag tog jag tag i ett par ärenden och hamnade till slut på gymmet, efter många om och men. Tänkte att jag skulle skippa gymmet efter helgens sjukstuga men nä, det blev ett lugnt cardio och core pass vilket var riktigt skönt. Feelin' good! Efter en god middag sitter jag kikar runt lite på Lyko. Passade på att köpa mitt schampoo för extrapris, även en av mina absoluta favoritmascaror och ett underbart nagellack från OPI. I och med att det är Cyber monday som det kallas så har många grymma erbjudanden även idag. Så passa på att fynda om ni också är ute efter något speciellt, och självklart tjäna lite på det också via Mybonus. Reggar ni er med koden LIUZA50 väntar även en najs välkomstbonus. Kan inte bli mer win-win än så.
 
Hoppas ni har en underbar måndagskväll! ♥
#1 / / Warda :

Så snygg tröja, btw vad har du för iPhone? 7 har själv en sjua och är sugen på att köpa skalen :)

Svar: Tack! Jag har bara iPhone 7, alltså inte plus vilket jag ångrar lite men men. Ja men gör de, blir så himla fint och känns lite extra lyxigt :)
Liuza K. Haque

#2 / / Warda:

Okej vad bra för de har så sjukt fina skal...samma här haha ångrar att jag inte köpte 7plus mest för storleken...oh well 😆