INSTAWEEK 2018 / #44

1. Kickade igång veckan med att byta namn på Instagram till lizziethemondayslayer - kändes som ett riktigt roligt byte och jag diggar det mucho. 2. Under tisdagen sprang och runt klädd á la cleopatra. JK, men denna kjol kändes riktigt ball. 
3 & 4. Bilder från veckans restaurangbesök på Pane Vino. Så mysig kväll med mina musketörer, fler bilder finns här.
5. Efter en lång jobbdag på fredagen kände jag bara för att va hemma och chilla men nope, middagsbjudning it is. Var helt slut men det blev en festlig liten kväll ändå. 6. I helgen firade mina päron sin 30-årsdag som gifta. Så ballt! Men det finaste av allt måste vara pappas kärleksförklaring till mamma. Måste ha fått min romantiska sida från pappa alltså! 
 
HEJ GUYS! Hoppas ni mår prima. Har haft vääärldens längsta dag. Eller ja, helg egentligen. Igår jobbade jag alltså min sista helg på mitt nuvarande jobb, kändes så skönt att veta det och det gick liksom lättare pga det, tror jag. Sen hade jag Lindy med mig så det blev ju såklart lite roligare. Sen var det bara att dra hem och get ready för årets sista bröllop. Helt sjukt vilken bröllopsyra det var i år! Nu får vi vila upp oss inför nästa år, haha! Pga bröllopet hyrde vi en bil då det var en bit bort och vi passade på att dra till IKEA idag och kapade hem en ny tv-bänk - wihoo! Så vi har bara suttit och byggt denna kväll. Dags för för lite paus; middag och modern family.
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥