INSTAWEEK 2018 / #19

1. Började veckan med en fierce lizzie the monday slayer, however kände jag mig inte sådär jättefierce då jag var sjuk efter resan. Blä. 2. Blast from the wknd, mitt på dansgolvet då en av mina favoritlåtar (Party Up in here - DMX) spelades föll min väska på golvet då kedjan gått av. Fan då! En av mina favoritväskor verkligen, måste fixa den asap. Däremot var tofs och knutar en spontanlösning på plats. Gick prima! 3. Satt hemma och funderade starkt på att åka in till Mr Cake och ta hem en av dessa godingar. Har ni varit där guys? Helt magiska bakelser, varenda en är perfekt! Denna, the red velvet croissant, är nog den mest ikoniska bakelsen på Mr Cake. Väldigt söt och mäktig, så dela med någon! 4. På torsdagen var det dags för standup då jag, hubster och syster gick och såg Russell Peters. Så kul! Första dagen sen resan då jag hade smink...
5. En av favoritmotiven att fota i Polen. Eller ja, egentligen tänkte jag på hubster när jag tog denna bild. Hans relation till pizza är som min med hamburgare. 6. Satt hemma igårkväll och funderade på vad jag skulle äta till middag. Ville dra in mot söder till Happy india och beställa mina favoriter men orkade verkligen inte ta mig ut. Men vilka cravings man hade! 7. Alltså, outfits som är BÅDE superbekväma och snygga kan ju va dem bästa. Som denna. Hade en väldigt effektiv Sunday funday idag, fick så mycket gjort! 8. Snacks, jag och Tradera - det var min kväll det. Effektivt och kul! 2018 kommer va det året jag sålde halva min garderob, haha! 
 
Pheww, har suttit framför Tradera i flera timmar nu. Fick tråkigt nog inte upp allt som skulle upp, tiden går ju så fort! Men har valt ut de bästa just nu; mycket fest, sommar och vitt (perfekt om någon vill fynda lite studentstuff, ett tips är ju att ha lite olika outfits på era student-tillfällen). Så mina fynd-vänner, HÄR har ni min tradera! Skynda fynda!
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥