INSTAWEEK 2018 / #12

1. Började veckan klassiskt med lizzie the monday slayer, det blev en sporty edition. Diggade verkligen denna snygga avslappnade look. Kommer bli fler såna outfits framöver tror jag. Så bekvämt. 2. Våren har verkligen sagt hej denna veckan, även ifall det fortfarande är ganska kallt så är det ju så underbart med solsken och ljusa mornar. Och dessa brillor, nya favoriter. 
3. ÄNTLIGEN släpptes första avsnittet av Currypodden! ÄNTLIGEN. Har ni hört första avsnittet? Ser ni fram emot nästa? Mer om det berättar jag imorgon. 4. I helgen hade jag en massa me-time, väldigt skönt. Sov ut, åt en god frulle, shoppade inredning och tränade. Sen var tanken att ta mig ut men somnade på soffan... Men början på dagen var bäst, kände mig sassy minst sagt.
5. Började denna soliga söndag med att inviga vårt nya belgiska våffeljärn. Så god start på dagen! Vi toppade med mina favoritfrukter, grädde och nutella. Och lite kokos. Iskall lemonad till det, ja tack. 6. Varje gång hubster har tagit sig utanför Stockholm på trips osv så har jag tagit tag i projekt här hemma. Gjorde om balkongen denna gång, tog min tid med att titta runt för att få rätt feeling och det här var resultatet. Så nöjd! Kommer visa fler före och efter senare. På instagram ser ni en liten före- och efter, på liuzaa. 
 
Den här veckan gick SÅ fort! Jobb, träning, arbetsresa till Dalarna, me-time och inredningsprojekt. Balkongen var ju helt klart veckans bästa, och våfflorna såklart. Nu är frågan vad man ska göra med de vi har kvar, vi råkade göra alldeles för många. Imorgon ska man ju va duktig med kosten igen... Hmm.. Aja, det löser sig. Nu måste jag verkligen sova! Så trött och ny vecka imorgon. Så taggad på en kortvecka wihoo!
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥ 
Publicerat i INSTAWEEK
Taggar: instagram
#1 / / Angelica Wåhlin:

Älskar såna här inlägg!! Måste fråga också, var kommer kimonon/morgonrocken ifrån? Tycker verkligen den var skitsnygg :)

Svar: Åh gud så kul att läsa!! <3 den är frn hm :) älskar den!
Liuza K. Haque