GOALDIGGER WITH A CHOCOLATE ADDICTION

- I samarbete med First Class Brands & Proteinbolaget -
ALLTSÅ! Dessa. Det är inte alltid lätt att jaga fitnessdrömmen när man älskar sött, speciellt choklad. Men det är därför jag totalälskar Healthy & Co för de har skapat så många goda alternativ till vardagliga temptations som t ex Nutella och nu choklad. Dessa tre fick jag hem nyligen och hitills är favoriten hasselnöt, SÅ GOD. I helgen när vi var på bio hade jag en sån i väskan, alltid bra när chokladsuget slår till och de är verkligen GODA. Ingen skum smak/eftersmak eller något som man liksom "måste settle" med för man vill va nyttig, utan mer att man vill äta gott och njuta OCH ta hand om kroppen. De finns att köpa på Proteinbolaget och med koden "PBFITNESSBYLIUZA" får ni 10% rabatt på allt och 20% rabatt på GAAM nutrition om ni vill fylla på prottehyllan inför våren. Finns så mycket gott där ute just nu. Har ni testat dessa?
 
Hoppas ni har en underbar tisdagskväll! ♥
Publicerat i FITNESS & HEALTH
Taggar: first class brands / healthy & company / proteinbolaget
#1 / / Joakim Ramqvist Hallin:

Grymt goda, blev annars ngr rutor mörk cho av "annan sort" till min bästa klient som efterrätt till middagen igår kväll, ty hon älskar cho.. Veckans belöning mao, :-P..

#2 / / Moa:

Men helt ärligt hur kan du promota produkter som denna, protein kakorna mm och påstå att det är nyttigt och ett bra alt om man fortfarande vill tappa fett? Innehåller minst lika mkt kcal som vanliga godsaker, så vad är grejen? Tyvärr kan man inte äta kakan och fortfarande ha den kvar🙄🙄