SMAKA PÅ STOCKHOLM

Här kommer ett par bilder från förra veckan då jag och Lina hängde i stan.
Körde på en bekväm outfit och invigde även nya fanny-packen. Så skönt med fria händer och inget som hänger över axeln.
Vi började gå runt i Kungsträdgården där Smaka på Stockholm pågick. SÅ kul att äntligen få gå runt där under detta event, brukar alltid ha oturen att missa det för olika anledningar. Däremot var de sjukt svårt att bestämma sig för vad man ville smaka, men till slut hamnade vi på The Fishery där vi provade Fish tacos, var så himla sugen på det. Det var så gott! Väldigt fräscht och annorlunda, speciellt om man är van vid "vanlig taco" med nötfärs.
 
Sen hamnade vi uppe på Pane Fresco där vi tog varsin sallad. Typ det enda som är skönt att äta i denna värme. Det var riktigt trevligt där uppe och det var riktigt gott men vågar inte rekommendera detta alltför mycket, eftersom magen har varit kaos ända sen dess. Magknip, bathroom issues och spya har varit ett stort problem hela helgen fram till måndags så.. I don't know...
 
- och NEJ, jag är inte gravid. Har fått en del frågor om det lately. Vet inte riktigt vad detta är baserat på dock. Är det att jag hade cravings förra veckan? Är det för magknipen i helgen? Är det för vissa känner att jag har gått upp i vikt? Hur som, tänk på att det ALDRIG är okej att fråga någon rakt ut om de är gravida, hur "obvious" ni än känner att det är. Det finns folk som inte kan få barn. Tänk på det. Det finns fantastiska kvinnor där ute som skulle bli underbara mammor, som mer än allt vill bära på sina egna barn men kan inte. Ett DM på Instagram gjorde mig dock väldigt ledsen, för det var en person jag inte ens kände som skrev att hon hoppas jag inte tar illa upp men hon tror att jag är gravid. Just då sa jag bara nej och lät det va men har tänkt mycket på det efteråt. Typiskt att man är så efterklock. Summan av kardemumman; man har ingen aning om vad för struggle en person går igenom, så ifall ni tror starkt att en viss person är gravid - låt det va. Ifall denna person faktiskt är gravid - ja, då kommer det ut eventually. 
 
... och så går vi tillbaka till denna härliga dag.
 
Njuter av sol och iskall pepsi, mums! 
 
Fredagens sällskap Lina! Vi jobbade tillsammans på H&M i Täby. 
 
Ett par bilder från fredagens härliga utedag på stan. Kändes så kul att gå runt under "Smaka på Stockholm" - trots att vi bara hann prova ett ställe. Vi satte oss mitt i moset och sen gick tiden så fort bara. Nästa år, då jävlar! Var ni på Smaka på Stockholm? Provade ni något extra gott?
 
Hoppas ni har en fantastisk tisdagskväll! ♥
#1 / / Hemmarecept:

Ser gott ut!

#2 / / Hanna:

Håller med, man ska aldrig fråga eller säga de rakt ut!

Svar: Aldrig, det kommer ju trots allt ut om de skulle va så :/
Liuza K. Haque

#3 / / Surre:

Gud vad okänsligt att fråga om en är gravid...

Svar: Håller med dig helt! Ännu värre, tänk om denna fråga ställdes till fel person så att säga :( blir så ledsen av den tanken!
Liuza K. Haque