MOVIE NIGHT

Kvällens snacks är sponsrade av bästa Probrands. Finns att haffa på Proteinbolaget för kalaspriser, för ni vet väl att de har sina födelsedagspriser hela veckan? Resten har ni ju rabatt på med koden PBFITNESSBYLIUZA - unna er goda gainz vetja! Chokladen är bland det bästa jag smakat i hälsosamma vägar, speciellt Hazelnut. Om ni tål nötter, SMAKA DEN. Ja, jag vet - jag älskar hasselnötter i alla former haha!
 
Hej på er guys! Phew har verkligen bara latat hela dagen. Eftersom vi var vakna ett bra tag igår natt och såg på film så sov vi ju ganska länge imorse. Mamma ringde vid 12 och frågade ifall allt var bra, haha! Jag är ju trots allt en morgonfågel men sover man vid 3-4 kanske man inte är uppe med tuppen vid 7 liksom. Oh well, en god frulle, chill, lite grocery shopping och träning blev dagens doings. Även matchen såklart. Hela mitt hjärta var med Kroatien, tycker de har spelat så himla SNYGGT så hoppas verkligen de tar hem det. Vad tror ni? Håller tummar och tår!
 
Oh well, dags för film. Igår fastnade vi för serier till slut så ikväll blir det nog Inception. Så länge sen man såg den och den är ju så himla grym. Även Shutter Island älskar jag. Alltså vilken master-fudgin-piece. Om ni inte har sett den så har ni definitivt missat ut. No joke. Tips tips. Har ni några filmtips btw? Nån grymmis som jag kanske har missat. Gillar mest komedi (älskar att skratta), gärna lite skruvade komedier men även filmer som Inception, Shutter Island, Now you see me osv. Som bara fascinerar och lämnar en helt mindblown. 
 
Hoppas ni har en fin onsdagskväll! ♥