A HELLA FINE TUESDAY

Idag testade hubster och jag äntligen på Bastard Burgers som öppnade nyligen, det ligger vid Rådmansgatan. Ball lokal! 
 
Jäkligt hungrig fru och man.
 
Vi tog varsin New Yorker (har jag för mig att den hette), en klassisk cheeseburgare och helvete va det var gott. Bra råvaror, perfekt mängd sås (saftigt men inte dränkt) och bra kött. Pommesen (de hade bara sötpotatis) var riktigt nice och tryffelmajon likaså. Har ni testat Bastard Burgers? Vad tyckte ni?
 
Efter maten tog vi en prommis till St Eriksplan där vårt favorit-glasställe ligger; Stockholms Glasshus. SÅ god glass, trevlig service, mysig miljö och prisvärd glass i många goda smaker. Om ni inte har varit där har ni definitivt missat ut. Vår sommar kickar igång ordentligt efter ett besök där. 
 
Jag körde på min absoluta favorit hasselnöt och sen testade jag även en ny smak; salty caramel. Den andra för jag var nyfiken och hasselnöt för den är MAGISK. Om ni tål nötter och älskar glass så måste ni testa den. Deras pistage är också nice, det är hubsters favvo.
 
Hejsan hoppsan vilken bra dag vi har haft! Jag började dagen med kontraktskrivning inför ett spännande uppdrag nu i höst. Ett par år sen jobbade jag inom IT support på Ericsson och jag trivdes SÅ bra innan avdelningen outsourcades, så när jag fick höra om detta uppdrag som jag ska på nu kändes det så himla rätt och kul. Det är alltså inom IT support, kan berätta mer när det närmar sig. Jag är i alla fall såååå glad och idag firades det med burgare och glass - bästa sättet att fira, helt klart. Resten av kvällen tänkte vi bara chilla och kolla på film. Såg att Netflix hade lagt till Inception. ÄLSKAR den.
 
Hoppas ni har en underbar tisdagskväll! ♥
Publicerat i EVERYDAY PHOTOS
Taggar: bastard burgers / stockholms glasshus
#1 / / torres:

Men åh så mysigt! I vilken app redigerar du dina bilder? :D

Svar: Ja verkligen! Dessa är redigerade i appen Huji :D
Liuza K. Haque