GOLDEN CANDY CONFETTI

- I samarbete med Proteinbolaget -
I helgen plockade jag upp detta paket från Proteinbolaget, hur fint paket? Det var en suprise så hade ingen aning om innehållet.
 
Candy series fyller hela 3 år och det firas med guld och konfetti, och en ny smak! Golden candy confetti flavour heter den.
 
Man fick med ett lyxigt champagneglass som man först provade denna nya BCAA i. HUR NICE?
 
Det var lite svårt att fånga det skimriga på bild men ska absolut ge det ett nytt försök senare när jag inte är lika excited och uppe i varv. 
 
Godmorgon på er guys! Vi kickar igång denna fina tisdag med ett firande och en sprillans nyhet!!! Candy serien från Proteinbolaget är ju mångas favorit, speciellt BCAA Supersurt (ÄLSKAR). Så vi firar att Candy series fyller hela 3 år med en ny smak; Golden Candy Confetti flavour heter den och skimrar otroligt fint i guld. Lika fin att se på som god att dricka. Den var riktigt god, söt och smakar definitivt godis men kan inte riktigt sätta fingret på vilken godissort. På bilden så ser man ju guldfärgade kolor, kan va det absolut men ett plus var att den var lite småsur vilket jag gillade. Man kanske borde dricka BCAA/EAA i champagneglas från och med nu... lite vardagslyx! Denna smak går at beställa från och med idag med kampanjpris och även lådan går att beställa (begränsad upplaga) så om ni är riktiga godisälskare som jag är - in HÄR och unna er pronto! 
 
Hoppas ni får en toppenstart på denna tisdag! ♥
Publicerat i FITNESS & HEALTH
Taggar: candy series / golden candy confetti / proteinbolaget