SPA-Y HOME

En ny liten favorit här hemma; rumsparfym från Rituals. Har haft ögonen på denna ett tag och till slut kapade jag hem den. Perfekt doft, inte för stark och ger lite spa-känsla. I helgen när vi hade vänner på besök sprayade vi runt denna i vardagsrummet. Såg bara att det fanns en doft, alltså denna, men det kanske finns fler. Vet ni?
 
Efter en lång måndag är jag äntligen klar för dagen. Lång jobbdag och sen bar det av för att handla lite och träna. Det märks att folk är redo att fixa sommarform, heeeeelt fullt på gymmet. Jobbigt, haha! Mars var ganska skönt. Men ja, hade planerat att cykla lite och i värsta fall löpa men alla (!!!) cyklar och löpband var upptagna. Hittade 1 cross som var ledig så det var bara att börja köra. Inte min favoritmaskin men det gick ganska bra ändå. Kanske var det meningen att det skulle bli så, så att jag var tvungen att göra något jag annars inte skulle. Det sägs ju att det bästa i livet finns några steg utanför ens comfort zone. Håller ni med?
 
Hoppas ni har en underbar måndagskväll! ♥
#1 / / Hanna Karlsson:

Vilket bra tips! :-)

#2 / / Ebba:

Åh, snygg förpackning också ju! Håller lukten i ett tag eller är det en sån som försvinner efter tre sekunder? Underbar blogg förresten! :)