READY FOR ADVENTURES

- I samarbete med Gaston Luga -
2018, the year of adventure - eller hur? I den andan säger vi hej till min nya rygga från Gaston Luga. Har varit ute efter en ganska så länge men inte riktigt slagit till på någon. Denna biggie från Gaston Luga är ju perfekt för både vardag och resor. Lätt att hantera (inga jobbiga spännen, jaja jag är alltid in a hurry), lätt, rymlig, smarta fack och framförallt snygg och stilren. Den är ju verkligen perfekt när man reser, kan jag tänka mig.
 
Däremot finns det en sak som alltid hållt mig tillbaka när det gäller ryggsäckar, det är rånrisken. Det känns ju så fel att ha allt bakom ryggen. Men man kanske inte har värdefulla saker som bankkort osv där bak, att man har de i fickan istället? Eller, hur gör ni som ofta har ryggsäckar? Let me know, är så nyfiken. Trots den tanken har jag varit ute efter en bra så länge för att ryggsäck sägs va mycket bättre för ryggen/armarna/kroppen än vanliga väskor som man håller via armen osv. Det är ju en viktig detalj. Jag har ju alltid väskor som hänger på armen och vissa dagar kan det bli väldigt jobbgigt om man har tunga saker och så, vilket kan leda till skador längre fram i tiden. Man får ju bara en kropp så det kan va bra att försöka ta hand om den så bra det går. Vad använder ni för väska vardagligen? Rygga eller hängande vid armen/runt axeln?
 
Självklart har jag fixat en rabattkod till er om ni också är ute efter en rygga. Med rabattkoden LIUZA15 får ni 15% rabatt på er beställning och just nu har de även en kampanj att man får med en plånbok (Plånkan) helt gratis med varje köp. Win win. 
 
Hoppas ni har en underbar måndag allihopa! ♥
Publicerat i SHOPPING
Taggar: gaston luga