INSTAWEEK 2018 / #16

1. Började veckan med grönte och att gräva in mig i en ny spännande bok som jag fick låna av hubsters vän; härskarteknik heter den. Hitills har den varit riktigt bra men har inte hunnit läsa hela än. 2. Städade och provade kläder och funderade ifall jag skulle behålla denna topp jag kapade på Gina tricot nyligen. Den är ju riktigt härlig men var lite osäker ändå, men den stannar. 3. Skulle iväg på ett möte och passade på att prova detta set eftersom det var så fint väder ute också, från Monki. Visst är det sassy? Lite pimp-like. Älskar the caption till denna bild, in på min insta (liuzaa) för att läsa. 4. Vädret denna vecka var ju insane! Efter torsdagspankisar chillades det på balkongen med iskall apelsinjuice. 
5. Vädret i fredags då? Yas. Passade på att inviga min blingade camouflage-jacka från H&M, kände mig så ball i den. 6. I helgen fixade vi brunch-dejt i balkongen, så härligt. ÄLSKAR vår balkong just nu, spenderar väldigt mycket tid där. Förhoppningsvis håller sig vädret ett tag till. 7. Haha, när man känner sig lite fly och passar på att klicka ett par selfies men hubster goof:ar runt i bakgrunden. 8. Veckans höjdpunkt var definitivt besöket på Mr Cake. Alltså WOW! Alla (varenda en!!!) bakverk var perfekta, helt jäkla perfekta.
 
Efter en tripp ut på lite ärenden och glass är vi nu hemma och helt slut efter lite kebab till middag. Så mätt och tung just nu, förhoppningsvis är alla mina cravings nollade för imorgon. Ny vecka, nya tag. Har saknat gymmet efter helgens vila.
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥