DETAILS AT OUR HOME

Vi börjar med matbordet som ändrar utseende nästan hela tiden men denna look har stannat ett tag.
Älskar brickan från Sealoe!
Även dessa två posters kapades hem från Sealoe. Har velat ha just denna kombo i flera år, äntligen!
Sen har vi byrån precis bakom matbordet (som också får ändra utseende rätt så ofta). Vi köpte nyligen en guldpalm som jag har velat ha sååå länge och äntligen kapade vi en på Plantagen. Vi köpte en korg (med plastinnehåll) till den senare på IKEA, efter dessa bilder var tagna dock så visar er hur det blev sen.
En liten bricka med fina detaljer, själva brickan är från H&M Home. Älskar spegel-ytan och kanterna.
Den här brickan (från Cervera) är så himla rolig, älskar den.
Man måste ju bara älska de här små faten där man lägger vardagliga ringar, klockor osv. Från H&M home.
Precis bakom ramen har vi väldigt konstigt placerade eluttag som inte används så har valt att täcka med en tavla. Dock har det varit SÅ svårt att bestämma motiv/text osv men till slut hittade vi en fräsch bild som skulle passa in här men det slutade med att vi flyttade på fejk-bladet som stå här framför. Det är det paketet som hämtades nu efter jobbet, wiho! Snart kommer vi att ha en housewarming fest och då kommer förhoppningsvis ALLT vara klart och då kan jag visa er lägenheten i helhet.
Vi köpte nyligen en klocka som vi har varit ute efter länge. När vi först flyttade in köpte vi en från Clas Olson som såg ut såhär, på pricken typ. Den funkade bra i några timmar och sen slutade den funka. Så vi reklamerade den och fick en ny, tänkte att det kanske var ett måndagsexemplar. Men samma sak med den andra. Då reklamerade vi den igen och fortsatte att leta på andra ställen. Till slut hittade vi en på Trademax, nu har vi haft den i ungefär 2 veckor och den funkar än idag. Hoppas den håller för vi älskar designen!
Fönsterbrädan i vardagsrummet.
Älskar dessa fejkrosor från IKEA, tycker faktiskt de ser näst intill äkta ut.
Sen har vi ramat in en bild från vårt bröllop, frågan är om vi ska byta ram på denna. Vet inte vad jag tycker om marmor på marmor, guld kanske blir snyggare. Så kan man ha denna ram någon annanstans.
En av mina favorithörn. Efter många om och men, och ett OK från mannen tog jag hem denna poster från mitt flickrum hos päronen och ramade in den. Tycker ju den är skitball och passade perfekt med tidningsstället.
Postern är från Desenio. Inte mannens favorit men den är väl lite cool fick han ut sig till slut när han märkte hur mycket jag ville ha den. Sen är den i ett hörn så den är liksom inte frontad och all up in your face så det blev mer OK.
Sen har vi hallen som stått tom ända fram tills ungefär 2 veckor sen, det blev ju som en mini-housewarming på min födelsedagsfest så vissa grejer valde vi att fixa tills dess men en del sparade vi för housewarmingen, den riktiga. Även denna poster som vi båda tyckte var lite rolig är från Sealoe. 
Pallen är ett favoritköp verkligen, den är helt perfekt. Färgen, materialet, storleken...
... förvaring!!! Smart förvaring är bland det bästa jag vet.
 
Så, det var lite här hemma. Ska bli kul när allt är klart på riktigt, vi har verkligen tagit vår tid med inredningen. Först tänkte vi att vi skulle "ta vår tid, stressa inte" vilket ledde till ren lathet men nu är vi igång och det börjar verkligen likna något. Vi kan komma hem ibland och ba "det börjar bli rikigt fint här faktiskt!" så det känns kul. Vår första alldeles egna lägenhet, det är speciellt. Vi älskar verkligen vår lägenhet, och detaljerna. Vad tycker ni om inredningsdetaljerna?
 
Hoppas ni har en dunderfredag! ♥
Category: INTERIOR
cervera - desenio - guldpalm - h&m home - inredning - interior - mio - sealoe - svenskt tenn - trademax - voluspa