PREPARED FOR RAIN AND SNOW

- I samarbete med Spartoo -
Ni anar inte hur länge jag har varit ute efter ett par blanka skor, sååå länge! Tycker det är så himla ballt. Speciellt till en helsvart outfit. Har dock inte hittat "den där perfekta modellen" än men tycker att dessa från Lemon Jelly var en värdig kandidat, visst var de enkla och fina? Precis som jag gillar det, kan mycket möjligt bli dem! Nu när det regnar varannan dag är det även praktiskt att ha blanka skor så regnet bara droppar ned istället, sen snö.. Btw, helt sjukt att det redan snöade igår?! Oh no.. För tidigt! Gäller att va fit for fight med ett par praktiska och snygga vinterstövlar asap. Fler snygga nyheter hittar ni hos Spartoo. Ahh, hösten är en underbar modemånad! Både när det gäller skor och kläder. Love!  
 
Klar med månadens sista arbetsdag, helt sjukt att oktober är över? Har varit en väldigt mysig månad för mig, bortsett från sjukveckan. Dags att ge järnet - månadens sista träning, leggooo! Ha det bäst ikväll guys! ♥
Category: DAYS IN MY LIFE
Karin B

Så snygga!

samawati.se

Är i desperat behov av regnskor, har gått i äcklig gegga och kladdat ner skor för mycket de här dagarna 😭 de på bilden var fina!