MY WEEKEND IN PICTURES

 
Provade äntligen Proteinbolagets (samarbete) nya BCAA i smaken Vattenmelon, körde en liten drink av det i fredags när jag kom hem från jobbet. Is är verkligen life! Och ja, DEN ÄR SÅÅÅ GOD.
 
 
Började lördagen med en iskall Heat Nutramino och ett core-pass på gymmet.
 
 
Körde ju en takeover på Proteinbolagets instagram i helgen, så kul! Körde mycket story och ett par posts. Riktigt rolig möjlighet, verkligen. Hoppas det blir fler gånger! Hängde ni med på deras story?
 
 
Sen var vi iväg och handlade inför kvällens fingäster, nämligen la familia. Behövde dock en liten kick för jag sov väldigt lite den natten för att hinna träna tidigt. Det blev en iskall Nocco Protein kaffe. Alltså har ni smakat denna? Ny favoritkaffe, helt klart. Speciellt med is. Jag ääälskar ju iskaffe. 
 
 
Sen städade vi en massa, och nu ser faktiskt lägenheten ganska så fin ut så ska ta och fota den någon dag snart när jag är ledig. Bara ett par detaljer som saknas här och var, men sånt kommer nog alltid att ändras. Annars fixade vi en mumsig förrätt á la bruschetta med skagen, räkor, dill och citron. Även lite tryffelchips fanns på plats. Syster tog en och skrynklade näsan "juste, det här var din favorit va?" Tryffel forever.
 
 
Middagen körde vi enkelt; tandoori lax med ris, sallad och tzatsiki. Blev lite leftovers till lunch idag, mums!
 
 
Dagen efter började jag också med träning, denna gång i denna ÅH så snygga outfit från Fashionablefit for Nelly. Alltså toppen, älskar. Dock väldigt svår att få av sig när man är genomsvettig, haha! Ett köttigt benpass stod på schemat. 
 
 
Det där med att vara ledig.. Tiderna jag äter blir ibland så skumma, vi åt denna brunch (?) typ vid 3-4 på eftermiddagen haha! Men gott var det! Däremot råkade jag köpa ett bröd med russin i all hets efter gymmet så blev ju lite besviken när jag märkte det. Men det var förvånadsvärt gott, faktiskt. 
 
HEJ PÅ ER GUYS! Sorry for the MIA situation denna helg. Här över har ni ett par snapshots från helgen. Den var fullspäckad minst sagt, redan från i fredags. Efter jobbet kom vi hem och fixade oss en snabbis och drog mot en bröllopsfest. Dagen efter det skulle jag köra en takeover på Proteinbolagets instagram, samtidigt skulle familjen komma över så vi hade en massa att göra på dagen vilket innebar morgonträning. Inte så jätteenkelt att ta sig upp vid 6 när man går och lägger sig 2, trots att man är en morgonfågel. Men det gick bra! Vi tog även en tur till Kungens kurva för att handla lite. På kvällen bjöds det på mat och chill hemma hos oss. Vi ville bjuda våra familjer först, nu är det dags att planera en mysig housewarming med vännerna också. Oh well, äntligen dags för middag efter jobb och träning. Det blir taco-sallad med quornfärs. Mums! 
 
Hoppas ni har en underbar måndagskväll! ♥
Category: FITNESS & HEALTH