FOTOGRAFISKA

Standard hemma hos oss; Musse väntar och jag knäpper selfies...
 
Efter en jobbig promenad motvind från Slussen hamnade vi på Fotografiska. Vet ni vad som är surt? När vi bodde på söder så bodde vi preciiiis vid Fotografiska men hann aldrig ta oss dit, haha..
 
Vi började med utställningen av Patrick Demarchelier, en fransk modefotograf. Alltså, alla fotografier var MAGISKA. Ville typ gå ut och fota asap. Vi fick lite inspo inför vår kommande resa, kan ni gissa vart det blir?
 
Så ball bild!!
 
Både hubsters och mina favoriter. Eller ja, få av. Alla foton var freakin' fantastiska!
 
Efter de andra utställningarna, bland annat av Cooper och Gorfer, gick vi in till den sista av Weegee. Väldigt intressant utställning faktiskt. 
 
Vi tog oss upp till högsta våningen för en fika.
 
Ja, ni vet när man har ögonen på en drömmig chokladkaka men så tar någon annan den som stod före i kön. Såklart var den helt slut... Istället blev det en raw chokladboll, jättegod faktiskt. En drömmig capuccino till det. Hubster var sugen på skagen och chai latte. Medan vi satt där fick vi se vädrets PMS, först intenstiv snö, sen sol, sen snö.. Haha, det var sjukt komiskt. Väldigt fin utsikt faktiskt! 
 
Sen tog vi en tripp genom världens största snö-tussar till Mall of Scandinavia där det blev middag på vappis då hubster var sugen på pasta. Det blev en enkel men god funghi för oss båda. Mums! 
 
Söndagen i bilder. Efter en mysmorgon här hemma med brunch och film hamnade vi på Fotogragiska. Har alltid velat gå dit och denna gång hade vi tur som fick se väldigt fina och intressanta utställningar. Min favorit var ju helt klart Patrick Demarchelier, helt jäkla fantastiska foton som man skulle vilja försökta återskapa i Paris i sommar. Wihooo! 
 
Efter ett köttigt benpass och middag sitter jag här och typ deckar, helt slut. Hoppas ni har en fin kväll! ♥
Category: DAYS IN MY LIFE