INSTAWEEK #181

1. Det var fettisdagen på tisdag vilket resulterade i en spontan treat day. Vi hamnade på Bröd & Salt i MOOD-Gallerian, första men absolut inte sista gången. Wrapen var god men semlorna var MUMS, så himla välgjorda.
 
2. Min fellow diva på jobbet är helt klart Mira, så himla härlig person som man alltid skrattar med. Så många selfies (som vi älskar om jag får tillägga det haha!) vi har på en så kort tid, helt sjukt. Vi båda hittade en gigantisk spegel innan jobbet en dag vilket resulterade i denna diva moment.. Skönt att ingen kom på oss.
 
3. Provade äntligen Nitrolab's glutenfria crepes med nutella, jordgubbar och digestive. SÅ GOTT!!
 
4. Lördagskvällen spenderades hos Mithila. Hade inte ätit tacos på evigheter, satt så fint alltså. Myskväll!
 
5. I år firade vi Alla hjärtans dag med min fina vän Tania och hennes kille Fredrik. Männen hade ju inte träffats, så himla svårt att matcha allas scheman men ikväll blev det av och det var så himla trevligt. More to come, ja!
 
Denna vecka åt jag gott, ja, så himla mycket gott. Utan dåligt samvete. Var lite småsjuk i början av veckan men det var inget en massa god mat och vila inte kunde fixa. Redan på fredag var jag på gång på gymmet igen, älskar hur efterlängtat det första passet är efter man varit sjuk. Eller jag är i alla fall extremt taggad då. Avslutade veckan helt perfekt med en rolig jobbdag och middag med härliga människor och underbar mat. Måste visa er och berätta mer om maten på Mr French, så gott och atmosfären var så bra. Absolut inte sista gången vi hamnar där. På vägen hem fick jag en gigantisk present från Lush av mannen min. Överlycklig! Ska visa er sen.
 
Kan inte riktigt fatta att jag sov tre timmar inatt, jobbade i 9 timmar och drog direkt till middagen. Ni kan ju tänka er hur trött jag är just nu så japp, trötta jag ska äntligen få sova ut. Åh, vad jag har saknat min säng.
 
Hoppas ni har en mysig kväll med era nära och kära ♥
Category: INSTAWEEK