THE HENNA PARTY


1. Tog självklart några selfies med guldplutten min. Det här var några minuter innan det började SPÖ-regna, haha Sveriges väder är så crazy. Ingen dag är en annan lik.... 2. Vi stod i entrén med alla andra lila flickor från tjejens sida. Syster höll i små gift favors och jag kastade blommor. 3. Det fina paret den kvällen. Alla detaljer var så fina!
5. Den dagen hann jag inte äta lunch så ni kan ju gissa på att jag went crazy på förrätten. Åh, så gott. Vissa saker var starka som fan men ÅH så gott. 6-7. Jag och min kärlek den kvällen. 8. Denna bild måste ha repostats 3-4 gånger, eller fler nu, och jag var såklart en av de som kände sig tvungen att göra det. SÅ härlig bild!!! Tanken var att alla kusiner och deras respektive skulle upp och ha kul med paret. Det blev kaos! Haha, bästa bilden den kvällen.
 
Några bilder från fredagens hennakväll, utan tvekan vår kulturs bröllops roligaste fest. Det är färgglatt, roligt och ja, kaos. På sista bilden så öser ju alla på brudgummen med henna men sen börjar alla andra skrika och vi fick torka bort allt ASAP eftersom det var äkta henna och ja, bröllopsfesten är ju nästa vecka. Haha, KAOS med andra ord. Vi skapade ju tillsammans en hashtag på Instagram för alla bröllopsfester á la Joyti apu och Sany bhaiya. Söker ni på #sanywedsanima hittar ni mina och andras bilder från kvällen. Det var dock lite pinsamt att min selfie stod ensam där i fleeera timmar den kvällen, haha! Vilken diva jag måste ha verkat som.. Eller ja, jag är ju lite divig.
 
Nu efter en effektiv dag på palatset, despite två högljudda douchebags, är det dags för sen lunch/tidig middag och serie. Alltid kul att belöna sig så. Vad har ni för er idag och ikväll? Hoppas ni har en underbar kväll guys! ♥
Category: YEAR REVIEWS