SEND STUFF AROUND

 
Har fått några frågor lately om mina Tradera auktioner, varför jag säljer så mycket och hur jag gör det jag gör. Den enda anledningen till allt säljande är att det kommer underlätta för mig att packa alla mina grejer sen när jag ska gifta mig och flytta ut. Att få ned den garderoben jag har för tillfället i flyttlådor kommer ta evigheter och fylla minst en lastbil, haha! Jag säljer allt det här för att de helt enkelt inte passar mig längre, antingen storleks- eller stilmässigt. Ibland kan det vara lite tråkigt att sälja något riktigt fint pga fel storlek eller så, oh well..
 
Hur gör jag det då? Jo, jag använder Tradera för att sälja grejerna. Jag väger och mäter grejerna så att köparna får en bättre uppfattning om det jag säljer. Väga gör jag för att avgöra fraktkostnaden (säljer via Posten). När annonserna är uppe så hänvisar jag er dit (det gör jag även på Facebook). När auktionerna tar slut kontaktar jag alla säljare med betalningsinformation, när de har betalt så skickar jag iväg paketen. Ta-daaa! Enkelt va?
 
Men jag tänkte tipsa er lite om PostEmballage24, en sida med en masssssa emballage. Olika typer, material och verktyg man kan använda när man säljer saker. Jag satt och tittade lite häromdagen för att köpa lite material inför nästa säljtillfälle, det är ju sjukt billigt. Jag brukar oftast använda påsar (då jag shoppar mycket, tänkte att man kunde vara lite miljövänlig och återanvända påsarna då de håller och ja, det är billigt) men förra sommaren köpte jag sådana paket som ni ser här över på andra bilden, de gula. De är grymt bra när man ska skicka paket, det är mina favoriter. Hos dem kan ni köpa hela 100 st för 400 kr, vilket innebär att ett kuvert kostar 4 kronor, det är verkligen stört billigt (om man jämför med lokala butiker, då kostar de ungefär 10-20 kr/st). Tejp är också något jag investerar i, då det alltid är viktigt att stänga alla öppningar ordentligt. På PostEmballage24 kan ni som vill börja sälja och skicka verkligen underlätta det för er, både praktiskt och prismässigt. Någon som tänkt på att börja?
 
Nu ska jag fortsätta med tentaplugget. Jag ÄLSKAR vädret just nu, bara för att jag ändå inte skulle kunna gå ut och njuta av någon vårsol. Muhahaha, gotta love this situation. Hoppas ni har en underbar onsdagskväll ♥