Mottagningen


De här är några av de få bilder som togs (med vår kamera dåra). Man sprang runt så mycket och pratade med folk. Jag åt mat när alla åt efterrätt, haha så stressigt men så värt det. En grej som jag fick var jag överlycklig för, nämligen en filofax. Ja, jag är överdrivet organiserad och petig så den är helt PERFEKT för mig med olika fliker som projekt, expenses och notes. Love it, tack tack tack!

Vi kom hem för något tag sen, ganska så trött är jag. Man gick för det mesta för maten och sen kom det folk så det var helt okej. Men nu ska jag kolla upp filmer för imorgon ska jag och Merjem på bio. Jag kanske går på en grillfest innan också, frågan är hur tidigt man måste vakna för att hinna med allt? Haha, sömntutan som man är. Jag var ju helt pissed i bilen för jag var så trött att allt (dvs outfiten) kändes helt fel. Men det var inget speciellt ändå. Men hur som helst, strax ska jag ta mig en stor (!) bit tårta, chips, chocklad och läsk och kolla på Scrubs. Perfecto. Godnatt för ikväll ♥

Category: GRADUATION 2010
TQ

Åh, låter som en helt perfekt kväll ju! Har du kommit långt i Scrubs-tittandet? :)

THAI

1. Du är så fin!

2. Självklart att jag ska äta för dig! (och för resten av världen...) Haha :D

3. JAG VILL OCKSÅ ÅKA TILL ITALIEN!

Melina

mysiga foton:)

anna

sv: du jag vet inte jag. jag är inte lika imponerad av spanien som jag var i EM 2008 men jag hoppas de fixar portugal :)