MAY

Vi har äntligen fått upp vår nya kökslampa. Älskar den!!! / Det har även jobbats en del. I vanlig ordning. 
Nu när våren har tittat fram lite har jag försökt klä upp mig lite. Det har dock inte varit lätt då mina kläder fortfarande ligger i flyttlådor pga garderoben jag beställde för en månad sen har strulat en del. Har fått massa trasiga delar levererat, har aldrig haft den oturen förut så det var så jobbigt.
 
Det har även övningskörts en del och pluggats en del för i år ska kortet bli mitt, punkt slut. Dock saknar jag att vara passenger princess. 
Det var väl ingen som miss att Pressbyrån hade sin årliga half off på all glass. Köpte hem massa godingar, både gamla favoriter men också spännande nyheter. Magnums nyheter var 10/10, men ingen knäcker Almond. Perfektion! 
Hur underbart med alla härliga vårtecken? Känner mig som Ferdinand när jag går ibland och bara njuter. Ja, när jag inte dör av pollen såklart
I och med de härliga vädret har de grillats en del. Förra fredagen hade vi inga planer vilket var så skönt för jag var så utmattad från veckan. Då blev de lite spontangrill vilket var så mysigt. / Nu är även soffbordet uppe, wiee! Vi lyckades sälja av vårt marmorbord och detta nya passar perfekt med vårt mstbord då de är från samma serie. Alltså kan känna hur jag bara stirrar på borden ibland för de är så fina. 

HEJ PÅ ER!! Hur mår ni? Bortsett från de kraftiga pollenhalterna som långsamt dränker mig så mår jag bra. Tycker att de är så sjukt att jag i 29 år levde lajf under vår och sommar och poff ett år blev jag pollenallergiker?! Men men, det är bara att digga läget I guess. Tar mina mediciner och försöker ta hand om mig med kost och sömn och hoppas på det bästa. Annars har det bara fixats och trixats här hemma i kombination med jobb, körkortsplugg och träning. Ekorrshjulet i full rulle. Längtar dock tills körprovet är gjort, känner mig helt stressad då all ledig tid blir automatiskt pluggtid. Har liksom två hela vloggar som jag inte har hunnit redigera och vänner jag inte hunnit träffa eller bjuda hem pga plugget just nu. Men det får va så ett tag, förhoppningsvis är de värt det. Har ni något mål under 2023? Något ni vill åstadkomma eller uppleva?
 
Hoppas ni har en underbar tisdag allihopa! ♥ 
 
Category: DAYS IN MY LIFE
Mikaela

Fin blogg

Svar: tack snälla!
Liuza K. Haque

Mikaela

Fin blogg