FINALLY!!!!

Alltså... Vad hände igår??? Denna donna tog ÄNTLIGEN körkortet!!!!! Lyckan är total. Den enorma vikten som lämnat mina axlar är insane. Så lättad och glad, jag vet inte ens ifall jag själv förstår. Det har varit en lång väg hit, mycket pga mitt eget fel som tog onödiga pauser när livet blev för mycket men hade ett mål att ta det innan min födelsedag - check! Phew, nu kan jag andas ut. Äntligen. 
 
Så i våras (april) tog jag teorin och klarade det (på första, yes hihi). Men även om jag var nervös så pluggade jag en del, testade mig själv ofta och eftersom jag vet att jag är rätt teoretiskt lagd så visste jag att teorin skulle bli enklare för mig än det praktiska. Så även om jag var överlycklig i våras när jag läste "Godkänt" i gröna bokstäver på skärmen så visste jag att det svåraste skulle komma. Vad tyckte ni var svårast, teori eller själva körningen?
 
Jag hade min uppkörning bokad i början av juli egentligen men efter min lektion veckan innan så kändes det inte alls bra. Gjorde alldeles för många tabbar och var liksom alldeles för osäker, var 10000 på att jag skulle faila om jag körde upp då så vi tog faktiskt en paus där. Jag tog semester, vilade ut en del och släppte stressen (det behövdes!!!). Körde en del också men inte alls på samma intensiva sätt. Tog 2-3 lektioner till och körde en del privat så det kändes liksom bra nu. Så igår eftermiddag hade jag min uppkörning och det sjuka är att jag tänkte hela dagen "idag kommer jag ta körkort, så sjukt", "wow, idag är de sista dagen jag åker till körskolan.. så sjukt" (jag hade en uppvärmningslektion innan), "vad ska jag äta för lunch innan jag tar körkort?" ... Ja, ni fattar. Jag hade liksom redan tänkt att det kommer hända. Manifest. Tror det hjälpte mycket också. Brukar ni också manifestera saker i livet?
 
Igårkväll sa jag "phew, nu kan jag äntligen ta tag i youtube igen" haha. Min backlog är enorm men har haft nolllllll tid, energi, motivation och alldeles för mycket ångest nu för tiden innan uppkörningen när jag har gjort annat. Förutom gym, det är de enda som gett mig energi och fått mig på bra tankar. Magiskt.
 
Funderar på att göra ett inlägg eller video om tips/tricks om att ta körkortet, allt från plugg till uppkörning. Säg till vad ni föredrar. 
 
PUSS! ♥
 
Category: DAYS IN MY LIFE