DECEMBER OF 2017


Jobbade min sista dag på H&M och blev bortskämd med kärlek och presenter från finaste kollegorna.

Årets chokladkalender från Lindt var DRÖM!


Spenderade helgen på Fitnessfestivalen där jag stod med mitt älskade team Proteinbolaget, SÅ rolig helg verkligen. Fick träffa SÅ många underbara människor, längtar redan tills nästa år! Fler bilder från den fullspäckade helgen finns här

Samarbetade med Caseapp, så roligt. Dessa tre skal är storfavoriter, speciellt det svarta.


Var ledig i två dagar och CHILLADE till max innan nya jobbet.

Samarbetade med MyMuesli och fick hem dessa två julmueslin. Har ett litet erbjudande till er, när ni handlar för minst 100 får ni Adventsmuslin gratis. Kap! Den är verkligen så god, speciellt de kanelchokladtäckta mandlarna. Som magi med vaniljkvarg. Klicka här för att ta del av erbjudandet.


Fick underbara blommor i present av syster. Vi börjar se ett litet tema i hennes gåvor, bunches är life.


Alltså älskade inredningen här hemma denna månad. Fram tills att blommorna dog då.. Nästa år vill jag verkligen bli bättre på att ta hand om växter, att faktiskt lära mig hur man tar hand om olika växter.

Hade spa-sunday! Här över har ni mina favoriter, den där masken är inte att leka med... MAGIC.

Kanske de finaste strumporna jag har. Ever.

Firade jul med världens bästa man som hade kapat hem en söt liten julgran till oss.

Hade klassiska uppesittarkvällen med Tania. Mys, snacks och film som vi typ inte kollar på pga all babbel.

Firade jul här hemma med världens bästa man. Massa mums, film och chill. Bästa dagen på länge!


Startade min egna youtube-kanal. Nästa video kommer upp inom kort! Klicka här för att komma till min kanal.
Kärade ned mig totalt i Ideal of Sweden! Här har ni det som kapats på deras reor hitills. Så nöjd med alla skal och den snygga magnetringen. PS, sista dagen på deras mellandagsrea IDAG - 30% rabatt på ALLT. Passa på guys - ihär och kapa. 
 
Så, det var december det. Även det en blandad månad. Samtidigt som jag hade lyckats undvika julrushen efter jag slutade på H&M så var det mycket att ta in på nya jobbet som tog på en. Var ju fortfarande så himla utmattad från hösten, de där två fjuttiga dagarna gjorde väl inget egentligen.. Hitills har det gått helt okej men flera år framöver på denna arbetsplats ser jag inte. Men vi får se hur framtiden ser ut. Helgerna har varit ganska lugna, en helg var Musse sjuk, en helg blev jag sjuk.. Ja, så vi har chillat en del bara. Mitt immunförsvar har fått ta en del av smällen nu när jag varit så utmattad, hoppas på ett bättre 2018. Startade en youtubekanal var ju ganska stort och kul ändå, måste säga att det känns kul att så många tror att jag kommer göra det bra - det hoppas jag med. Har i alla fall flera bra video-idéer inför nästa år. Kommer bli så kul!! 
 
Med det sagt knyter jag ihop säcken för året. Men sist men verkligen inte minst vill jag säga TACK för all kärlek här i bloggen under året. Det betyder så mycket ska ni veta. Det har varit ett väldigt skakigt år men när bloggen blev mer aktiv igen så var ni där och visade support och kärlek och nu väntar nya äventyr med nya bloggdesignen och nya youtubekanalen. 2017 - TACK FÖR MIG - 2018 - NU KÖR VI! 
 
GOTT NYTT ÅR, hoppas ni får ett roligt och säkert firande! ♥
Category: YEAR REVIEWS
Tags:
Nocco - bunches - caseapp - ideal of sweden - interior - lindt choklad - monki - mymuesli - proteinbolaget - skultuna - youtube