Vinterns jacka


Bild från en av favoritbloggarna, Mini.

Hej på er!
Dagen har rullat och tiden har sprungit. Efter mina tre lektioner idag så sprang jag till dansen med Merjem. Det var rätt så kul att vara tillbaka där. Hiphop/New style dansar jag. Efter det kom jag hem och såg att jag hade fått en ny lampa i rummet, jag hade ju spotlights innan och eftersom alla alltid är i mitt rum så slutade de funka, jag hade ingen taklampa på ett bra tag för alla i min familj är lata, haha det går i släkten. Men nu, ljus - finally!

Pälsjackan ovanför, ge mig! Den är från Zara, hur mycket den kostar vet jag inte men det lär va ganska mycket. Men.. en vinterjacka får kosta, det ska hålla en varm. Hur mysigt är det inte med päls? Det får inte vara äkta päls, det är beyond äckligt. Så kalla mig fattig, men falsk päls ska det vara. Sen när blev döden mode?

Jag hade en awesome idé för projektarbetet i år, en idé jag skulle kunna ha kul med, som jag har passion för. Ni får lista ut vad det är ;) Men jag visste inte hur jag skulle go about it, men med lite encouragement av Miriam så vet jag nog hur jag ska göra. Så nu ska jag brainstorma lite. Det är nog allt för idag. Puss ♥

Category: FASHION & STYLE