WKND WAS COZY

Det var EID i fredags och det firades med dubbelmiddag, en hos svärisarna och en hos mina päron. Från att inte äta/dricka under dagstid i en månad var de weird men najs att äta massa gott igen. I lördags sov vi uuuuuut. Alltså så skönt. Inget larm och inga måsten, det satt fint.
Vi fixade den första frukosten här hemma och vi byggde även vårt nya matbrod. Så fint!!! Älskar.
Vi hade en spontan grillkväll med Ali och Sofi. De hämtade så fina tulpaner, hur fin färg? De blev jättefina bredvid de lila tulpanerna min familj hämtade förra helgen. Hur härligt med färska blommor? Ska verkligen försöka bli bättre med att unna mig det från och med nu.
 
HEJ på er! Från en väldigt trött och snuvig lizzie. Är lite förvirrad om de är en förkylning som slagit ut efter mer än ett år eller om det är pollen som är full igång. Är det inte så svårt att veta?? Jag har inte varit pollenallergiker så länge (det var nog 2 år sen som de slog ut för mig) så ibland är jag så förvirrad över vad som är vad. Vill verkligen dra iväg och träna idag efter jobbet för helvete vad jag saknar gymmet, men det funkar ju endast om de är pollenallergi. Så ja, vi får se. 
 
Har i alla fall haft en supermysig helg som ni ser. Vi har försökt vila ut så mycket som de går, samtidigt som vi röjer undan här hemma. Den gamla jag skulle 100% utmattat mig själv och gjort ALLT på några dagar men jag försöker verkligen vila emellanåt och göra allt i lugn och ro. Svår balans de där. Men men, filmar lite emellanåt när vi fixar saker så det dyker upp i nästa vlogg. Ja, måste hitta tid att redigera också. Skulle behöva 58 h dygn....
 
Hoppss ni har en fantastisk måndag! ♥
Category: DAYS IN MY LIFE