INSTAWEEK 2018 / #17

1. Började veckan med att ta hand om ett par tusen ärenden klädd i denna chic:a outfit, lizzie the monday slayer is here to play. Vad ska man ha på sig idag då? 2. Suit it up! Är helt hooked på detta set från Monki, prickigt, plisserade byxor och så himla snyggt. Den kanske åker på idag. Byxorna har redan åkt på ett par gånger, så sköna. 3. Såklart denna åkte på i onsdags! 4. Träffade min pingla Elli idag. Helvete vad man hade saknat henne! Vi jobbade tillsammans på H&M i Täby, har inte träffat henne sen jag slutade där. Så mys verkligen!
5. Pannkakstorsdag! Brukar sällan lägga upp frullebilder på detta konto efter att jag öppnade fitnesskontot (fitnessbyliuza) men gillade denna så mycket så varför inte. 6. I fredags träffade jag upp Tania och hennes vänner för en riktigt rolig kväll ute. 7. I lördags mådde man som man förtjänade och denna spegel gjorde det inte bättre, haha! Men hur kan man gå förbi en sånhär cool spegel och inte fota.. Även om det var i en tapetbutik. 8. Igår var vi färgglada och hade en spontan datenight följt av häng med vänner. Riktigt härlig kväll!
 
Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår prima. Pheww, igår fick jag inte upp Instaweek då vi mötte upp vänner för lite mat och vattenpipa på kvällen. SÅ mys! Men ja, den fick åka upp nu istället. Sen hann jag inte riktigt få upp allt på Tradera som jag ville men ett par grejer ligger uppe nu och ni hittar det här. Mycket åker upp ikväll, är det tänkt. Men men, dags att fixa sig lite. Vi ska ut på en del ärenden och sen MÅÅÅÅSTE jag träna. Helvete vad det kliar i kroppen efter hela två vilodagar och massa skitmat haha! Det är ju valborg idag också, vad ska man hitta på? Måste dock erkänna att jag är mer taggad inför gymmet än valborg... Vad hittar ni på idag då?
 
Hoppas ni har en underbar start på veckan och en rolig och safe valborg! ♥
Category: INSTAWEEK