INSTAWEEK #107

1. Började veckan i min snygga mockajacka, I LOVE IT. Så jäkla snygg! Fyndade den för en hundralapp, kan ni fatta? Stört bra. 2. Haha, tror jag tog ett tiotal bilder på mig den dagen. Vissa dagar känner man ju sig riktigt nöjd. 3. Ahh, underbara höst. Det där med jackor, det är en av mina största svagheter och det är just hösten då man verkligen kan go all bananas. Hösten har liksom en egen underbar känsla. Lager på lager, mysiga halsdukar och snygga kappor och jackor. I love. 4. Det blev ett par riktiga disconaglar denna gång. Så himla snyggt, I love it!
5. Ännu en dag när selfiesarna bara öste på, haha! På fredagen var det dags för den efterlängtade hennafesten á la Joyti apu och Sany bhaiya. En riktig dunderkväll, verkligen! 6. Den enda nackdelen med fredagskvällen var ju ångesten över att jag skulle jobba dagen efter. Ja, så självklart gömde man sig bakom både solglasögon och hatt. Vilket ändå blev en ganska så nice look. Mer sånt, javisst! 7. Haha, en av kvällens bästa bilder. Så himla mycket som händer! Fler bilder kommer snart, promise. Denna bild har blivit reposted minst 3-4 gånger nu, så härlig! 8. Ikväll hamnade jag och min kärlek på Stockholms glasshus igen. I LOVE THAT PLACE. Så gott! Denna gång tog vi separata glassar, haha det kanske låter normalt men det gör vi (nästan) aldrig. Jag njöt av mörk choklad och kaffe.
 
Vi säger hejdå till en lång vecka full av jobb, träning, plugg, dans och förberedelser inför en härlig hennafest. Nu taggar vi inför bröllopet, woop woop! Vi säger ju även hejdå till augusti (som tog slut överdrivet fort) och hej till årets bästa månad. Nu tänkte jag catch up i Suits, once and for all. Tre spännande avsnitt väntar. Vad gör ni ikväll? 
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll ♥
Category: INSTAWEEK