INSTAWEEK #120

1. Började veckan med legday, wiho! Så nice att bara få lyssna på bra musik, känna kroppen jobba och svettas i en timme. 2. Toaletterna i nya skolan har perfekt ljus för selfies, wiho haha! Fan vad glad jag blir av alla komplimangerna för håret. Tusen tack till er alla! Stormtrivs verkligen i det korta håret, dock börjar det redan växa som ogräs igen. Det har redan växt minst 2-3 cm... 3. Många tidiga mornar denna vecka där denna Questbar kommer bra till hands. Protein on the go! RIKTIGT god är den. 4. Så lite tid, så många selfies...
5. Jag älskar (!!!) att stretcha efter träningen. Tror jag brukar hålla på i ungefär 10-15 minuter, så himla skönt att bara koppla av och känna hur musklerna bara får stretcha ut. En låt som ALLTID går på under stretchen är Beyonce - Halo. My all time favourite song! 6. Åh, på torsdagen ville jag verkligen bara gå hem och sova igen. Var så trött! Det hjälpte inte att jag hade denna mysiga tröja, man kände sig så mysig och bekväm. ZzzZz was the only thing on my mind. 7. Min finaste kärlek och jag hamnade på Flippin' burgers i fredags. Detta leende är det bästa jag vet, blir så lycklig av att se honom så. Dock var maten inte lika lyckogivande. Mer om besöket här. 8. Var så himla nöjd med mitt smink i fredags. Allt från basen till brynen och eyelinern blev så effortless och bra!
9. Jag i min favvopäls! Hubster klickade denna bild lite snabbt i fredags innan Flippin' burgers. 10. På lördagens inlyttningsfest hos vänner lyckades vi båda ha på oss vinrött, haha we love this colour. Måste visa er fler bilder från festen senare, det var verkligen jättefint och mysigt. 11. Lyckades klicka en selfie under kvällen, Det är så typiskt mig att klanta till det med smink oändligt många gånger när jag ska på fest men vardagligt åker sminket på som om det vore hur enkelt som helst, haha. Vet inte hur många gånger jag gjorde om min eyeliner... 12. Haha, det där med clean eating alltså. Kunde inte sluta skratta när jag såg denna bild på Instagram nyligen.
 
Efter en slapp dag här hemma är det nu dags att lägga mig. Så trött! Hoppas ni har en underbar söndagskväll ♥
Category: INSTAWEEK
Tags:
instagram - instaweek