OH WEDNESDAY

Läste om en massa teorier och begrepp om mode på palatset i några timmar. Måste säga att jag deckade emellanåt också, försöker nämligen sluta med kaffe/energidryck och idag var första dagen jag kände att jag faktiskt behövde det, så det var lite svårt. Tips på uppiggande mat/dryck?
Sen mötte jag upp syster för lite gift shopping, nödvändighets-shopping och så bjöd jag på lasagne på Café Avenyn, she loved it! Det är så gott.
Lånar den här av syster, gå och och kika i hennes blogg vetja. Just nu är det karaktär som gäller för henne, varje dag gör de en massa nytt och spännande. Sen är hon ju en utbildad makeup-artist inom skönhet nu efter 19 oktober, är jag lucky eller vad?! Mvh, överdrivet stolt storasyster.
Måste visa er lite nytt i skogarderoben!
 
Phew, what a day! Är helt slut. Det var så himla svårt att hålla sig från att gå och köpa en Red bull eller så. Det skulle ju ha hjälpt.. Efter det hängde jag och syster i stan då man träffade på en hel del man inte sett på länge, jättekul. Drottninggatan var ju hur full som helst, speciellt utanför Buttericks då alla skulle ha sina Halloween costumes i sista sekund. Bra där. Efter en god måltid rullade vi hem och städat och hängt hemma bara. Tänkte plugga lite innan läggdags men känner att jag inte riktigt pallar så vi kör imorgon igen. Hoppas ni haft det fint idag! ♥
Category: EVERYDAY PHOTOS
Tags:
black and white - drömfångare - ego - fashion - fashion blog - fashion blogger - kawamura - lassagne - make up - make up artist - mode - modeblogg - modebloggare - modeologi - modevetenskap - retro - shopping - style - syster - trend - vintage