GOT MY EYES ON YOU

- inlägget innehåller adlinks -
 
HEJ PÅ ER! Hoppas ni mår bra. Jag har varit lite tröttare än vanligt denna morgon, men troligtvis för att det har varit mörkare än vanligt denna morgon/förmiddag. Oh well, hösten är officiellt här och det är dags att anpassa sig. Det absolut bästa med hösten (förutom alla tända ljus och mys med filt) är ju såklart höstmodet. Alltså JA, älskarrrrr! Sassy höst outfits, finns det något bättre? Speciellt kappor men det vet ni ju redan haha. Med det sagt, här över har ni ett par fina plagg som jag har ögonen på hos Gina tricot. Vi var ju där på min födelsedagshopping-dag (vloggen är påväg!) där jag klämde och kände på dessa och jag får en känsla att de kommer bli mina väldigt snart. Jag menar, hur ball är inte den röda kavajen? Så kär så kär så kär.
 
NEWS ALERT!! Gina tricot har nu 25% rabatt för medlemmar idag (24/9) och hela helgen. Så in och kika!! Blev ni också sugen på dessa nyheter här över? Annars har de massa annat nytt och fint!
 
Nu ska jag fortsätta redigera vloggen från helgen. Hoppas ni är taggade på den! VI shoppar, vi testar en ny restaurang och jag visar en ny favvoprodukt för håret. Kuuul! Annars så finns ju min så härliga bday-vlogg uppe redan. In HÄR och kika om ni har missat den. 
 
Hoppas ni har en underbar torsdag allihopa! ♥
Category: FASHION & STYLE
Tags:
Gina tricot