BARGAIN LIKE A PRO

- this post contains adlinks -
 
Okej, jag har precis återupptäckt Members.com  Kommer ihåg när det först kom ut flera år sen (tror man var tonåring då?), hade ju verkligen inte ekonomin då för att fynda och många av de bästa fynden var hemma-fynd så eventually slutade jag gå in där. Men nu... Nu blev det farligt att scrolla runt där! SÅ MÅNGA FYND!! Här är några av saker jag seriously vill beställa hem nu nu nu. Lampan är lik den stora varianten som jag har haft ögonen på i evigheter. Krukan har vi ju i den större vas-varianten men skulle vilja ha den i krukformat för att växa mynta och basilika. Hur mysigt? På tal om mysigt - tänk er denna ljusetlykta på balkongen under mysiga sommarkvällar, yes please. Och sist men verkligen inte minst, hur många av oss har fina coffee table books som sällan öppnas för de bara ligger som dekoration någonstans men innehållet är minst lika fint men ingen får se det ever? Så är det i vårt hem, definitivt. Bokställ tack!
 
Har även kikat lite på SMEG-produkter som är på kampanj, upp till 40% off - woop woop! Visste ni att vi inte har någon brödrost? Vi äter i för sig bröd väldigt sällan men ibland får man ju den där cravingen för rostat bröd med smör och ost. Omg, så gott. Ska man slå till? Vad tycker ni?
 
In och kika bland alla tusen fynd, hoppas ni hittar något ni gillar. Hoppas ni har en underbar valborgskväll! Take it easy ♥
 
Category: INTERIOR
Tags:
inredning - interior - members - smeg