INSTAWEEK 2019 / #13

1. Gömde mig bakom en hel del smink för att gömma min förkylning. Mådde ganska okej men var lite seg och väldigt snuvig hela veckan, så jobbigt. 2. On wednesdays we wear pink, varför är det så himla kul?? Love it.
3. I torsdags åt vi sushi ute vid kajen och jag passade på att ta en bild för jag kände mig så fly. Totalälskar detta set från Missy Empire. 4. I fredags hade jag Teambuilding-AW och jag var en biker chick. 
5. Igår invigde jag denna balla kavaj när vi skulle spela in ett par filmer på konsultföretaget. Man kände ju sig så glam i denna bubblegum-kavaj. 6. Idag skulle vi mot päronen och hubster föreslog att vi tog motorcykeln. En easy breezy sunday.
 
HEJ GUYS! Hoppas ni haft en underbar dag. Efter en skön sovmorgon tog vi oss till mina päron med motorcykeln för att välkomna de hem från deras resa. Det blev våffellunch och catching up. Sen drog vi till hans päron och hängde lite innan hemgång och söndagsmys. Det blåste ganska mycket idag, mer än förväntat, så har legat under filten sen dess. Annars har jag självklart tvättat sminkborstarna medan ansiktsmasken var på. Älskar den söndagstraditionen. Min hud har verkligen mått bättre ända sen jag började med det. 
 
Hoppas ni har en fin kväll! ♥
Category: INSTAWEEK