Chocolate Raspberry


Note: det ser ut som att jag har en fläck på armen - ljusfläck från kameran!

Juste! Idag var jag ju och fikade en snabbis med Tania. Som sagt så blev det något litet bara, en Chocolate Raspberry Caffe Frappe. Den va riktigt god. Men vet ni, jag föredrar Espresso house's frappes, de är mycket godare. Den här smaken och Creamy Caramel jag åt förra gången smakade exakt likadana. Men goda såklart ;) Hon hade köpt svart hårfärg och löshår. Jag var bara tvungen att jämföra löshåret med mitt hår, det sägs ju att jag har kolsvart hår. Jag kommer ihåg i 9:an (?) då Emma i min klass hade svart löshår och jag provade det, man såg inte att det var löshår för det smällte in med mitt hår. Läskigt.

Imorgon pratas det om någon picknick. Jag vet inte hur stor lust jag har för att gå, men jag är sugen på lite grill. Typiskt mig att alltid tänka på maten. Vi får väl se hur det blir. Fördelen med att gå är ju maten, nackdelen är att vakna tidigt då jag hade längtat hela veckan på att sova ut istället för att vakna klockan 6 på morgonen varje freakin dag!

Men hur som helst. Jag sitter här med oboy, tobbe, världens godaste chips (sourcream and pepper) och lite surgodis. Men jag äter väldigt lite i taget (tro det eller ej!). Medans jag smaskar i mig allt det här kollar jag på CSI New York. Något coolare finns fan inte!

Det blir nog allt för idag. Godnatt
Category: DAYS IN MY LIFE