NEW PARTNER

- i samarbete med ssn - 
GODMORGON GANG GANG! Hur mår ni? Redan fredag, ska bli skönt med helg efter denna maffiga vecka. För att kicka igång denna fredag ordentligt så tänkte jag såklart att det ska bli grötfrulle. Yummy! Jag fick hem ett nytt protein i veckan från min nya samarbetspartner; SSNsom står för Svensk Sport Nutrition - wihoo!
 
Jag älskar att ha i just vaniljsmak på protein i gröten, då det passar med alla sorters toppings. Sen är det ju så gott! Så det blev såklart Isolate i smaken Vanilla dream. Som ni vet så har jag ju testat vaniljsmaker hos väldigt många företag (Proteinbolaget, Tyngre, Aware osv) så jag hade inte riktigt jättestora förväntningar på denna, tänkte väl mest "mm vaniilj gott" men blev nästan lite paff över hur lättblandad den var och hur perfekt vaniljsmaken var. Den var liksom inte så sliskigt söt, utan mild i smaken vilket var så jäkla trevligt sådär på morgonen. Tummen upp säger jag bara! Måste definitivt inhandla kaseinet i samma smak inför ramadan då den är på kampanj och med min kod kostar den endast 200 ish, kap. Då brukar jag ha i kasein i gröten som jag äter på natten. Brukar ni ha vassle, isolate eller kasein i gröten? Eller nada?
 
Något som jag btw redan har testat är PWO-burken där, dock inte i smaken Power Pear (så den var jag så taggad på!) men har testat citron och ananas tidigare och WOW vilken jäkla kick, helt sjukt!! Med min kod LIUZA15 får ni dessutom 15% rabatt på allt. Hur bra?? ♥

Category: FITNESS & HEALTH
Tags:
isolate - rabattkod - ssn - svensk sport nutrition - vanilla dream