HI THERE MARCH

Träningen har rullat på, har verkligen känt mig starkare och starkare. Underbart. Har också fått totaldille på nudlar lately. Allt pga tik tok, ska ej ljuga haha. Har inte varit sådär jättefascinerad över nudlar/ramen osv som alla verkar ha varit ett bra tag nu men ett par videos poppade upp på min tiktok for you page förra veckan och aldrig i mitt liv har jag varit mer sugen på spicy cheesy noodles så det var bara att köpa och äta. De var riktigt gott verkligen, men munnen brann men ändå så åt jag de dagen efter igen....
Har spenderat quality time med hubby hubster. Alltid kul när vi matchar timingen när vi ska till jobbet. Har även kollat en del på inreding lately. Kan berätta mer om det snart, hehehehe. Btw, vet att många är anti-plastblommor men jag älskar skiten. Kan förstå att plastblommor/växter på typ 80-talet kanske inte var de bästa men nu för tiden kan de göra de riktigt bra. Har till och med fått frågan om hur jag alltid har färska vita rosor hemma och hur jag håller mina vita pioner fräscha hela tiden, och då har båda varit av plast? SÅ bra ju!!
Har även njutit av goda mysiga helgfrukostar, älskar älskar älskar. Frukosten slinker ned rätt snabbt under vardagarna och även om jag njuter (äääälskar ju min overnight oats!) så är de en helt annan typ av njutning när man får lägga ned lite mer tid på att både skapa och äta frullen på helgen, mest troligt i soffan till serier. Love it. Nu börjar alla fina soluppgångar och nedgångar, älskar våren alltså. Sommar i all ära men uppskattningen för sol och värme under våren är en helt annan grej.
 
HEJ PÅ ER GUYS!! Hoppas ni mår bra. Jag mår bra! Lite oförskämt bra skulle jag säga, men klart man gör de när man får kicka igång mornarna på gymmet. SÅ skönt. Har precis ätit upp min frulle och sitter och knegar lite. Ska 100% ta en prommis under lunchen, vädret är så himla fint just nu. Dock är snön påväg tillbaka. Visst är vi trötta på snön nu?? Leave us alone, känner jag bara. Men men, idag ska det knegas och sen har jag körlektion. I år är kortet mitt, har verkligen bestämt det. Finns inget annat. Har ni några tips på vad man kan kan tänka på medan man pluggar eller kanske inför proven? Dela gärna, tar emot med öppna armar.
 
Hoppas ni har en underbar tisdag allihopa! ♥
Category: EVERYDAY PHOTOS