HI JUNE

Alltså... kickade igång juni med att klara teoriprovet inför körkortet!! Alltså så skönt att ha den klar. Nu är de bara uppkörningen kvar, den känns dock mycket svårare så håll tummarna för mig. Bortsett från mycket teoriplugg har de grillats en del. Nästan varje dag faktiskt. Underbart. Allt blir ju så mycket godare!
I helgen firade hubster och jag 7 år som gifta. Tiden flyyyyyger verkligen!! Det firades med en mysig middag på APO aka. Asian Post Office. Vi har velat äta där i evigheter, så det var äntligen dags. Mer om det på Tik tok inom kort (heter Liuza.se där med, följ vetja!) 
Så ja, med ett godkänt teoriprov kunde jag äääääntligen börja packa upp min älskade garderob i lugn och ro. Alltså, att hitta outfits i x antal flyttkartonger sen april har inte varit lätt alla dagar men men, nu är det dags att få upp allt i mitt fina lilla rum. Har fixat och trixat med lite detaljer (som den söta rosa vasen, hur cuuuute?) fram tills nu men i helgen var de uppackning deluxe dag för både mannen och mig. Kändes så bra att få så mycket gjort igår!
 
HEJ på er allihopa! Hoppas ni mår bra. Ny vecka, nya tag - right? En speciell vecka tho, jobb idag, ledig imorgon och så lite jobb till. Men men, kickade igång dagen med träning vilket satt så fint efter en vilodag igår. Passen efter en vilodag är ju something else, love love love. Annars ska jag äta lunch lite snabbt nu och packa upp en låda under rasten. Längtar tills allt är klart! Visar lite mer av garderoben och de söta detaljerna på fönsterbrädan inom kort. Älskar alla söta färger.
 
 
Hoppas ni får en fantastisk vecka! ♥
Category: DAYS IN MY LIFE