ASIAN POST OFFICE

På vår bröllopsdag i år bokade vi en middag på Asian Post Office för lite god mat och drinkar. Vi båda har velat äta här så länge så förväntningarna var rätt höga. Har ni ätit på omtalade APO?
Vi tog in allt som vi tyckte lät gott, och såklart hade vi gjort lite research om vad som är populärt här och vi fick även fantastisk service så är väldigt nöjd med vår beställning (förutom vissa småsaker). Det finns en ny video från detta besök på min tiktok, in här och kika vetja. 

HEJ på er allihopa! Ny vecka, nya tag. En grå och regnig måndag men det är mysigt och det behövs lite regn. Det enda jobbiga med de här vädret är klädseln, så svårt att veta hur man ska klä sig när de är så fuktigt. Det är liksom varken kallt eller varmt..  Som en äldre kollega sa idag, vädret får väl skifta lite så vi har något att prata om haha, så sant - man kan ju aldrig sluta prata om vädret. Anywho, här är det jobb som gäller men tog en liten kaffepaus och tänkte att jag ville kika in här och säga hej. Hoppas ni alla mår bra. Många kanske har semester redan? Min countdown har börjat! Snart!
 
Hoppas ni har en underbar måndag! ♥
Category: DAYS IN MY LIFE