VACAY MODE

I fredags gick jag på semester och de firades med middag på Cane Rum Society. En video finns på tiktok från besöket (liuza.se heter jag där med), in och kika så skulle jag bli så glad. Sen hamnade vi i soffan för mys resten av kvällen då vädret inte direkt skrek semester haha. Men ändå skön start skulle jag säga. 
Första helgen var rätt lugn, vädret var lite varierande men vi lyckades tajma in en mysig grillkväll. Alltså flankstek på grillen, det var verkligen duu-u-nder. Har även återupptäckt Lindt butiken i MOS, gott men aj min plånkis... Blodapelsin och Raspberry & Cream är årets nyheter, de var så goda och fräscha.
Har ätit fantastiska skålar med gröt lately, alltså YUM-MY. Speciellt nu när bären och nektarinerna är extra goda. Har även lärt mig att krossa en digestive över gröten för lite crunch, alltså så gott. Ny favoritgrej. Har även kärat ned mig i nudlar. Har aldrig riktigt varit en nudelperson men spicy cheesy noodles har tagit mig med storm verkligen. Btw, är de bara jag eller smakar de extra gott under natten??
 
Denna donna har gått på semeeester! Så skönt. Behövde verkligen varva ned. Har hitills bara tagit det lungan, städat här hemma och tränat utan stress. Vädret som har varit så bra lately har ju tagit en regnig turn, vilket är skönt på ett sätt då de tvingar mig att chilla ännu mer men kanske inte så kul när man ibland vill hitta på något. Har i alla fall fått tre sköna solo-dagar vilket har varit skönt men efter dagens arbetsdag går hubster också på semester och då kan vi förhoppningsvis hitta på lite kul tillsammans. I år blir det ingen semester utomlands för efter lägenhetsköpet och allt som hör till när man flyttar större är ju plånkan otroligt tunn. Men förhoppningsvis vänder vädret och man kan åka på lite utflykter här och var. Så mycket man inte har utforskat. Har ni några tips? 
 
Hoppas ni har en fantastisk kväll och härlig start på sommaren! ♥
Category: DAYS IN MY LIFE
hh

hejhej

Svar: hej!
Liuza K. Haque