2023 HAS BEEN FUN SO FAR

Har knegat ordentligt på gymmet. De känns verkligen som att jag håller på bli starkare hela tiden, så najs.
Har knegat på jobbet. Nu efter årskiftet började jag på en ny avdelning med ny roll vilket har varit så kul och utmanande. Det har även blivit en del fika. Har ni läst den där artikeln där de påstår att bjuda på fika är farligt? Haha, det var en riktigt underhållande artikel. Någon dam sa "Om de inte vore för fika på jobbet skulle jag aldrig äta tårta mitt på dagen" Tror dock inte att en bit bulle eller tårta nån gång är så farligt, snarare bra för själen hihihi. Men balans osv. Just den gråa tråkiga tisdagen kanske behövde en bit tårta liksom.
På tal om tårta, vi firade hubsters födelsedag med lite mys här hemma.
Januari är en rolig men dyyyr månad för mig haha! Systers och mannens födelsedag firades med goda middagar och brunch. Alltså visste ni att jag ÄLSKAR mac and cheese? I alla fall en riktigt bra en. Som den på Bird. Den var brutal. I år vill jag dock utforska dumplings mer. Har ni några tips på bra ställen?
 
De har ocks ätits hemma och mealpreppats en del. De är såna tider när såna val verkligen kan vara avgörande. Dock har ju vi hållt på med de ett bra tag, älskar att mealpreppa. Nyckeln är att laga mat man faktiskt gillar så man ser fram emot lunchen. 
 
Det har mysts! Myskvällar hemma och myskvällar på stan. Doing what I do best.
 
HEJ PÅ ER! Som jag har tänkt på bloggen men tro mig när jag säger att tiden har varit knappppp lately. Vill inte gå in på detaljer riktigt än men snart snart snart kan jag berätta mer. Även en vlogg håller på att redigeras i pinsamt långsam takt men imorgon borde den poppa upp på kanalen så de ser jag fram emot. Älskar youtube, tycker de är så mysigt. Annars rullar livet på. Kneg kneg kneg. Men vet ni, snart är det vår och det ser jag vekrligen fram emot. Mer sol och värme, det gillar vi. Nackdelen är att jackmodet under vinterhalvåret är finare. Dock är en kaxig jeansjacka eller skinnjacka också grejer. De ser jag fram emot att få bära igen. Japp, är fortfarande lika galen i ytterkläder även 2023....
 
Precis stängt ned för dagen och de är dags att byta om till något lite festligt och kul för ikväll är det date night som gäller. Vi ska fira lite lajf och bara ha det mys. Mer om restaurangen vi ska äta på på Tiktok, där heter jag också liuza.se om ni vill hänka på. Hoppas ni har en underbar kväll! ♥
 
Category: EVERYDAY PHOTOS
Tess

Gud så mycket gott, man blir ju hungrig igen :D Hemmakvällar är ju det bästa <3

Emma

Vilka gosiga bilder!

Ett varmt tips: Du borde flytta över till en egen hemsida. Där kan du verkligen få en ännu mer tilltalande och användarvänlig webbsida. Jag skulle kunna hjälpa dig vidare med detta om du känner dig nyfiken på det :)