NEW EVERYTHING

Flytten är klar!! Nu är vi här. I nya lyan. Nya hemmet. Känns fortfarande väldigt overkligt. Nu har de gått exakt en vecka sen vi flyttade in här och även om vi har hunnit packa upp rätt mycket så är det så mycket kvar...? Sjukt hur mycket grejer man samlar på sig med åren. Värst av allt är ju köket. Lådorna tar inte slut och de enda jag tänker är: hur i helvete fick vi plats med allt detta i förra lilla köket? 
 
Hallå, hur kul att ni är fler som kikar in här igen? Blev så glad när jag såg statistiken och tänkte "nu måste jag ju göra comeback!" Ni får säga till om det är något speciellt ni vill se. Annars är mitt huvudfokus inredning just nu, som ni kanske redan förstått. Det är allt jag kollar på just nu och även allt jag får reklam för också haha. Saker och ting är dyyyyyrt! Låt oss säga att så fort Ramadan är slut (alltså i veckan?!) är det back on track till matlådor. Det har spenderats en heeel del på hämtmat lately. Orken har liksom inte funnits för att laga mat. Men snart så. 
 
Jag har precis stängt ned jobb för dagen och det är dags för lite mer uppackning. Ikväll vill vi bygga vårt nya matbord, de är tanken. Men vill också träna. Har inte varit på gymmet på vecka! Det kanske inte låter så mycket men det känns som en evighet för mig som annars ändå tränar 4-5 gånger per vecka. Dock måste jag upptäcka några nya gym nu i nya området och de gör mig lite nervös, not gonna lie. Men det kommer gå bra. Wish me luck.
 
Okej, babblat på ordentligt nu. Ha det bäst guys!! Vi hörs snart ♥
Category: DAYS IN MY LIFE
Ullie

Grattis till ya bostaden blir kul o se inredning o pynta i nytt hur kul som ju ...
fin start på veckan kram ullie

Svar: tack snälla du! så himla kul verkligen :D ska försöka visa mer framöver! ha de bäst! kram
Liuza K. Haque